02 / 05 / 2024

yeni evli çiftlerin en çok tercih ettiği tatil yerleri

yeni evli çiftlerin en çok tercih ettiği tatil yerleri

Türkiye ' nin önemli turizm bölgelerinden Kapadokya ' daki peribacaları, yeni evli çiftlerin uğrak mekanları arasında bulunuyor. Çiftler, aileleri ve yakınlarıyla peribacalarının doyumsuz güzelliğini seyrediyorlar...

Electrolux EW6F3146BEB çamaşır makinesi Türkiye pazarına giriş yaptı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Evlerin başlıca beyaz eşya ürünlerinden çamaşır makinesi, yeni evlenecek çiftlerin ilk önce aldığı beyaz eşya ürünlerinden biri olduğu gibi evini sıfırdan düzenler için de öncelikli ürünlerden biri oluyor. Türkiye piyasasına giriş yapan Electrolux’ün yeni çamaşır makinesi de bu konuda öne çıkıyor.

Yeni evlenenlere verilecek faizsiz kredide asgari ücret detayı! Bu limiti geçmeyecek!

Yeni evli çiftlere verilmesi planlanan faizsiz kredi ile ilgili ayrıntılar aylardır merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Aile ve Gençlik Bankası'na ilişkin ayrıntıları ortaya çıkarken, yeni evleneceklere verilen faizsiz kredide asgari ücret detayı dikkatleri çekti.

150 bin TL değerinde faizsiz kredi sunuldu! Bu şartları karşılamayanlar başvuru yapamayacak

Yeni evlenen çiftlerin merakla beklediği faizsiz evlilik kredisine ilişkin detaylar gündemde. Başvuru tarihi, yaş sınırı, kimlerin yararlanabileceği ve kredinin başlama tarihi gibi soruların cevapları konuşuluyor. İşte Erdoğan'ın gündeme getirdiği evlilik kredisiyle ilgili tüm bilgiler…

Windsor WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesinde çılgın kampanya! Fiyatı görenlerin ağzı açık kalacak!

Yeni evlenecek çiftlerin ve evine bulaşık makinesi almak isteyen kişilerin çok sevineceği haber Windsor’dan geldi. Windsor, WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesini piyasaya sundu.

150 bin TL'lik evlilik kredisinde detaylar açıklandı! Beklenen haber sonunda geldi! Hemen bakın!

Yeni evli çiftler için devlet tarafından sıfır faizli ve uzun vadeli evlilik kredisi hakkında detaylar açıklanmaya başladı. İşte ayrıntılar...

Aile konutu nedir? Aile konutu özellikleri nelerdir?

Aile konutu olarak adlandırılan ve hukuki açıdan geçerliliği olan yaşam alanı, aile ve evli çiftlerin hak sahibi olduğu alanlardır. Hukuki kararlarla belirlenen aile konutunun özellikleri, diğer taşınmaz alanlardan farklı kılar. Peki aile konutu nedir, diğer taşınmazlardan farkı nedir?

Fakir Violet 4'lü Çeyiz Seti ne kadar, en uygun nerede? 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

En çok kullanılan ve ihtiyaç duyulan elektrikli mutfak aletlerini bir arada sunan Fakir Violet Çeyiz Seti, fiyat performansa dikkat eden yeni evlenecek çiftlerin tercihi olmayı başarıyor. Peki, Fakir Violet 4'lü Çeyiz Seti kaç TL? İşte detaylar...

Vestel BM 5001 X Pro 5 Programlı Bulaşık Makinesi’nde görülmemiş indirim!

Hem yeni evlenecek çiftlerin hem de bulaşık makinesini yenilemek isteyen tüketicilerin ilk tercih ettiği beyaz eşya markaları arasında yer alan Vestel, BM 5001 X Pro 5 modelinde indirime gitti. Bu kapsamda, bulaşık makinesi almak isteyenler, fiyat araştırması yapmaya başladı.

Evlilik kredisi kimlere verilir? Evlilik kredisi şartları nelerdir? Evlilik kredisi nasıl alınır?

Evlilik kredisi yeni evlenecek çiftlerin gündeminde yer alıyor. Evlilik kredisi detayları belli oldu mu? Evlilik kredisi kimlere verilir? İşte tüm araştırılan detaylar!

Evlenecek olanların dikkat! TeknoSA’da beyaz eşya seti indirimde! TeknoSA 28 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Düğün mevsiminin tam da ortasındayken, yeni evli çiftler harıl harıl en uygun beyaz eşyayı nereden alabilirim diye düşünürken, uygun fiyatlı kaliteli beyaz eşyalarını araştırıyoruz. İşte TeknoSA 28 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Evli çiftlerin dikkatine! Yargıtay kararını verdi! Evlilikte hangi mal sizin oluyor?

Yargıtay’dan boşanma sürecindeki mal varlığı paylaşımları ile ilgili önemli bir karar çıktı. Bursa’da boşanacak olan çiftin davası, akıllardaki soru işaretlerinin silinmesine sebep oldu. İşte detaylar…

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış yeni evli çiftleri zora soktu!

Gayrimenkul fiyatlarının gün geçtikçe artması yeni evli çiftleri de zor soktu. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre,  aileleriyle birlikte yaşamayı planlayan çiftlerin sayısında artış gözlendi.

Mamak Eserkent konutları için kura çekilişi yapıldı!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için hak sahipleri önceki gün belirlendi.

yeni evli çiftlerin en çok tercih ettiği tatil yerleri Haberi

yeni evli çiftlerin en çok tercih ettiği tatil yerleri

TÜRKİYE'nin önemli turizm bölgelerinden Kapadokya'daki peribacaları, yeni evli çiftlerin uğrak mekanları arasında bulunuyor. 


Bir ömür boyu birlikteliğe 'evet' diyen çiftler, Ürgüp Göreme yolu üzerindeki tepeye gelerek buradaki peribacaları manzarasının önünde objektiflere poz veriyorlar. Akşam yapılacak düğün için kuaföre giden, stüdyo fotoğraflarını çektiren ve düğün heyecanı yaşayan çiftler soluğu, peribacalarında alıyorlar. Çiftler, aileleri ve yakınlarıyla peribacalarının doyumsuz güzelliğini seyrediyorlar. 


Ankara Son...