12 / 05 / 2024

Yeni havalimanına ne zaman taşınılacak

Yeni havalimanına ne zaman taşınılacak

İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma konusunda ikinci etap eğitimler başladı. Bu kapsamda havayolu, yer hizmetleri ve diğer ilgili şirketlerin çalışanlarına saha eğitimleri veriliyor..

Borsada 2024 halka arzlar ne kadar kazandırdı? Yeni  halka arzlar ne zaman?

Borsada yükseliş devam ederken yatırımcının halka arzlara olan ilgisi de artıyor. Peki yılbaşından bu yana yapılan halka arzlar yatırımcısına ne kadar kazandırdı? Yeni halka arzlar ne zaman?

Aralık ayı kira zammında son dakika! Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam yapılacak?

Kira artış oranı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Yeni kira artış oranı belli oldu mu? Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam geldi? 

Opel Zafira Life'a tam 88 bin 900 TL indirim geldi! Hemen Zafira Life'ın yeni fiyatlarına bakın!

Otomotiv devi Opel, Zafira Life'a bu ay tam 88 bin 900 TL indirim yaptı. Peki Zafira Life'ın Ekim ayı fiyatları ne kadar oldu? Hemen Zafira Life'ın yeni fiyatlarına bakın...

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücreti kaç TL? Havalimanına gidecekler şimdi bakın! 

Havalimanına gidecekler 'İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücreti kaç TL?, Havalimanı 1 saat otopark ücreti ne kadar?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte Ekim 2023 İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı saatlik otopark ücretleri...

Özel sektör çalışanlarına yüzde 30 zam! Özel sektörde yeni maaşlar ne kadar olacak? Çalışanlar hemen bakın!

Asgari ücret net 11 bin 402 TL, en düşük memur maaşı da 22 bin TL oldu. Bu rakamların açıklanmasının ardından, özel sektör zamları merak konusu oldu. Peki özel sektör çalışanlarına ne kadar zam yapılacak?

Kamudaki 700 bin işçiye zam şoku! Pazarlıkta son durum ne? Kamu çalışanlarına ne kadar zam yapılacak? 

Kamu toplu sözleşmelerinde yeni tur görüşmeleri yarın gerçekleştirilecek. Peki pazarlıkta son durum ne? Kamu çalışanlarına ne kadar zam yapılacak? 

Otomobile peş peşe gelen zamlara yenisi eklendi! Dacia’nın yeni satış fiyatları ne kadar oldu?

Yeni senenin ilk günlerinden itibaren en fazla zamlanan ürünler arasında yer alan otomobildeki fiyat artışları devam ediyor. Son olarak otomotivdeki zam furyasına Dacia da katıldı. Peki bu otomobilin hangi modeline ne kadar zam geldi, yeni satış fiyatları ne olacak?

Renault Taliant'ta 100 bin TL'ye 0.99 faiz fırsatı! Renault Yeni Taliant fiyatları ne kadar? 7 Aralık 2022 fiyat listesi

Renault Taliant'ta Aralık ayına özel 100 bin TL'ye 12 ay 0.99 faiz fırsatı başladı. Peki Renault Yeni Taliant fiyatları ne kadar? En ucuz Yeni Taliant kaç lira? İşte 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

2022 engelli maaşı ne kadar oldu? Engelli aylığına ne kadar zam geldi?

2022 engelli maaşına ne kadar zam geldiği vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Asgari ücrete yapılan ara zam ile birlikte yeni engelli aylığı merak ediliyor. İşte detaylar!

Elektriğe yeni zam sinyali! Resmen tarih verildi! Elektrik faturalarına ne kadar zam gelecek?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın elektriğe yeni zam gelebileceğine dikkat çekti. Peki elektrik faturalarına ne kadar zam gelecek? Elektrik faturalarına ne zaman zam yapılacak? İşte ayrıntılar...

Balıkesir'in 60 milyon TL'lik yeni havalimanında son durum ne?

Balıkesir’in yeni havalimanında, 6 aydır tek sefer bile gerçekleştirilmedi. Fikret Şahin, “60 milyon TL’lik proje, potansiyel yok diye hizmete açılmıyor. Yapılan yatırım boşa gitmemeli. Takipçisiyim” dedi.

Çeşme-Alaçatı havalimanına gerek var mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Çeşme-Alaçatı'ya bir havalimanı yapılmasına ne gerek var. İzmir’de Adnan Menderes Havalimanı yeterli. Üstelik arada şahane bir otoyol var" dedi. Peki Çeşme-Alaçatı havalimanına gerçekten gerek var mı?

Antalya Havalimanı'na 450 milyon avroluk terminal yatırımı!

Fraport AG Üst Yöneticisi (CEO) Stefan Schulte, ''Antalya Havalimanı'na bugüne kadar 450 milyon avronun üzerinde terminal yatırımı yapıldı'' dedi.

Yeni havalimanına ne zaman taşınılacak Haberi

Yeni havalimanına ne zaman taşınılacak

İstanbul Yeni Havalimanı'nda ORAT (Operasyona Hazırlık ve Havalimanı Transferi) süreci hızlandı. İki sene önce başlayan süreç kapsamında Haziran'da tamamlanan sınıf eğitimlerinden sonra şimdi de havayolu, yer hizmetleri ve diğer ilgili şirketlerin çalışanlarına saha eğitimleri veriliyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İGA'dan yapılan açıklamaya göre, 28 bin 200 kişiye eğitim verilecek. Program ise 28 Eylül 2018 tarihinde tamamlanacak. 

Eğitimler, apron ehliyetinin de dahil olduğu hava tarafı, terminal ve bagaj hizmetleri bölgelerini içeren alıştırma saha eğitimlerini kapsıyor. Bu çerçevede, saha programı esnasında havalimanı tanıtımı, apron giriş kapısı işleyişi, destek hizmetler, kargo, bagaj operasyonu, terminal alanları, pistler, gelen ve giden yolcu akışları, transfer hatları, kontrol odası fonksiyonları, havalimanı güvenliği gibi konuları işlenecek. 

Eğitimlerin ilki, THY, Havaş ve Çelebi çalışanlarından oluşan 194 kişilik grupla başladı....