27 / 04 / 2024

yeni havalimanları 2015

yeni havalimanları 2015

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin '100 kilometrede bir havalimanı hedefi doğrultusunda ihtiyaç duyulan yerlere havalimanı yapılacak, mevcut bazı havalimanlarında ise kapasite artışı ve modernizasyon yapılacak' dedi.

5 yeni havalimanı nereye inşa edilecek?

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım "Rize-Artvin ile Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına da havalimanı yapılması düşünülüyor." dedi..

5 yeni havalimanı geliyor!

DHMİ Genel Müdürü Yıldırım, 5 yeni havalimanı planlandığını belirterek, "Hizmete girmesiyle her 100 kilometrede bir havalimanı hedefine ulaşılacak" dedi..

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması TBMM'de!

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye 757 milyar TL'lik yatırımla ulaşımda çağ atladı!

Son 17 senede yapılan 757 milyar TL'lik yatırım, ulaşım alanında Türkiye’ye çağ atlattı. Yeni havalimanları, YHT’ler, bölünmüş yollar, tüneller ve limanlar, Türkiye’yi uluslararası arenada da öne çıkardı.

Sani Şener: TAV Havalimanları için hikaye yeni başlıyor!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada yolcu sayılarının dünyada her yıl yüzde 4-5 büyüdüğünü söyleyerek, "Bu nedenle, TAV Havalimanları için hikaye aslında yeni başlıyor." diye konuştu.

Milli projelere eleman aranıyor!

Yeni havalimanları da dahil birçok milli projeye istihdam açılması için atağa geçen insan kaynakları şirketleri "Milli Proje Milli İstihdam" programını başlattı..

2017 yeni havalimanlarının yılı olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ulaşım yatırımları ve projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, dört şehri daha havalandırarak, 2017'yi havalimanları yılı yapacaklarını vurguladı.

Yeni ev sahipleri 2015'te 9.5 milyar TL tapu harcı ödedi!

2015 yılında 1 milyon 289 bin 320 konutun satıldığı Türkiye'de yeni ev sahipleri, tapu harçları için kesenin ağzını açarak 9 milyar 577 milyon 653 bin lira ödedi.

TAV Havalimanları Holding 2015 yılı finansal tabloları!

TAV Havalimanları Holding, 31 Aralık 2015 tarihli bağımsız denetimden geçmiş konsolide finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte, şirketten KAP'a bildirilen denetimden geçmiş finansal raporlar...

Yeni Gimat GYO 2015 yılının gelir tablosunu yayınladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak ile 31 Aralık 2015 dönemine ait Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Kızılbey Vergi Dairesine verilmiş olan gelir tablosunu yayınladı.

Konut kredisinde yeni düzenleme 2015!

28 Mayıs 2015 tarihinde 29369 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Konut finansmanı sözleşmeleri yönetmeliği bu tarihten 6 ay sonra 28 Kasım 2015 tarihinde yürürlüğe girdi. İşte konut kredisinde yeni düzenleme 2015..

2015 Yeni Mamak kentsel dönüşüm kura sonuçları!

2015 Yeni Mamak kentsel dönüşüm kura sonuçları henüz açıklanmadı. Kura çekiliş töreni bugün düzenlenen proje 11 etap halinde hayata geçiriliyor.

TAV cirosunu yüzde 14 yükseltti!

TAV Havalimanları, 2015 yılının ilk dokuz aylık rakamlarını açıkladı. Buna göre yolcu sayısını yüzde 8 artıran şirket, cirosunu yüzde 14 yükseltti.

SRC Yapı Cersaie 2015'den yeni sözleşmelerle döndü!

SRC Yapı, geçtiğimiz günlerde İtalya'da yapılan dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie 2015'den yeni sözleşmeler ile döndü.

2015 Bolu Yeniçağa TOKİ kura sonucu!

2015 Bolu Yeniçağa TOKİ kura sonucu açıklandı. 2+1 ve 3+1 dairelerin satışa sunulduğu projede konut fiyatları 61 bin 915 TL'den başlangıç gösteriyor.

yeni havalimanları 2015 Haberi

yeni havalimanları 2015


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Niğde-Aksaray, Rize-Artvin, karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına havalimanı yapılacağını belirterek, 'En fazla 100 kilometrede bir havalimanı ve yerli bölgesel uçak üretimi hedeflerine paralel olarak ihtiyaç olan tüm illere bir süreç ve plan dahilinde havalimanları yapılacak' dedi.

Bakan Bilgin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'En fazla 100 kilometrede bir havalimanı ve yerli bölgesel uçak üretimi hedeflerine paralel olarak ihtiyaç olan tüm illere bir süreç ve plan dâhilinde havalimanları yapılacağını' belirterek, birçok ülkede bunun örneğinin bulunmadığına dikkati çekti.

Bilgin, Ordu-Giresun ve Hakkâri-Yüksekova havalimanlarının da hizmete girmesiyle Türkiye'de hizmet verilen havalimanı sayısının 55'e yükseldiğinin altını çizdi. Halkın havayoluna ilgisinin büyük olduğunu belirten Bilgin, her geçen gün bu ilgi ve ihtiyacın arttığını bildirdi. Bilgin, ihtiyaç doğrultusunda Niğde-Aksaray, Rize-Artvin,...