01 / 05 / 2024

yeni home ofis projeleri

yeni home ofis projeleri

İstanbul'da yükselen home office projelerine bir yenisi daha ekleniyor. İstanbul'da Gizoto ortaklığıyla Marmara Kule projesine hazırlanan Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat, projede 240 adet home office yapmayı tasarlıyor.

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

En iyi 3 yeni nesil ofis çözümü!

Uzun süredir hayalini kurduğunuz şirketi sonunda kurdunuz. Şimdi sırada yeni bir ofis tutmak var. Bu noktada her yeni patron gibi ofis sahibi olmanın getireceği masraflar gözünüzü korkutabilir... Ritim Office kurucusu Cem Yolcu yazdı...

Motto İstanbul home ofis fiyatları!

Motto İstanbul home ofis fiyatları haberimizde yer alıyor. Hemen teslim ofislerin yer aldığı projede 120 ay 0,98 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor. 

Doğubayazıt'ta 3 milyon TL'ye satılık 22 home ofis!

Doğubayazıt Belediyesi, Çiftepınar Mahallesi'ndeki 22 home ofisi ihale ile satıyor. İhale 20 Mart'ta gerçekleşecek..

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Afraze Kartal'da fiyatlar 605 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

AYD Plus tarafından hayata geçirilen Afraze Kartal projesi 135 bağımsız bölüm, 9 adet mağaza, 10 adet home ofis ve 116 adet konuttan meydana geliyor.  Afraze Kartal'da fiyatlar 605 bin TL'den başlıyor.

Mersin'de ilk home ofis projesinin inşaatı başladı!

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesinin inşaatı başladı. Pozcu Evo projesi 2 blok halinde yükselecek.

Emlak İstasyonu Muğla Ortanca'da ofis açtı!

Emlak İstasyonu büyümeye devam ediyor. Emlak İstasyonu Muğla'nın Ortaca bölgesinde yeni yeni franchise ofis açtı.

Meclis'e yeni ofis binası yapılacak!

Meclis'e milletvekilleri için yeni bir ofis binası yapılacak. Yeni binanın temeli ise önümüzdeki günlerde atılacak.

Firmalar yeni nesil iş merkezlerine yöneldi!

OP Grup Başkanı Ünal Pala, firmaların yeni nesil ofis tercihlerini değerlendirdi. Pala, artık apartman dairesinden bozma, “2 oda 1 salon” ofislerin tercih edilmediğini açıkladı.

Addo Furniture’dan modern ofis yaşamına özel yeni ürünler!

Ofis mobilyaları sektöründe tasarımın gücünü yansıtan özgün ve modern koleksiyonlar geliştiren Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriş yaptı.

Addo Furniture, İSMOB'ta yeni tasarımlarını tanıtacak!

Uluslar arası tasarım anlayışı ile ofis mobilyaları sektöründe özgün ve modern tasarımlara imza atan Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriyor.

A Loft Bornova'da home-ofis konsepti!

ART2 İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 56 dairelerden oluşan A Loft Bornova projesinde daireler, hem ofis hem konut olarak kullanılabilecek şekilde tasarlandı. ART2 İnşaat ortağı Atilla Atila, A Loft Bornova'daki dairelerin akıllı bina teknolojisiyle yapıldığını söyledi.

yeni home ofis projeleri Haberi

yeni home ofis projeleri

Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Işık, 22 yıllık tecrübeleriyle Adananın köklü firmaları arasında olduklarını söyledi. Bir aile şirketi olan firmalarının temellerinin 1992 yılında "Işık İnşaat" bünyesinde atıldığını aktaran Işık, 2003'te Platin İnşaat AŞ ve 2009'da da Birikim İnşaat ortaklık yapısıyla birçok proje yaptıklarını anlattı. 2005 yılında ise Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat ismi ile yola devam ettiklerini söyleyen Işık, yatırımlarını artık Adana ile sınırlamadıklarını vurguladı. Işık, "İstanbul'da yeni bir projeye başladık. 150 milyon TL'lik projemizi home office tarzında yapmayı planlıyoruz. Bundan sonra farklı illerde de yeni projeler yapmak istiyoruz" dedi. 


"Yıllardır Adana'nın en iyi projelerine öncülük ediyoruz" ifadelerini kullanan Işık, bundan sonra da Adana'yı ileri taşıyacak, yaratıcı fikirleriyle tasarım mimarisi olan projeler yapmayı hedeflediklerini anlattı. İnşaatına devam ettikleri...