28 / 04 / 2024

Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası ne değiştirecek

Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası ne değiştirecek

Altyapısı, yasanın uygulanmasına elverişli olmayan Siteler de, neredeyse tüm atölyelere binlerce liralık ceza yağmaya başladı. GGYD Başkan Yardımcısı Sinan Aksoy, "Siteler esnafı kan ağlıyor, acil çözüm şart" dedi.

Rapor ve reçete için artık hastaneye gitmeye gerek kalmayacak! Sağlık Bakanı Koca yeni sistemi açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık sistemine yönelik yeni düzenlemeleri açıkladı. Koca, 'reçete' ve 'rapor' için vatandaşların hastanelere gitmesine gerek kalmayacak.

Yeni devlet yardımı! Bakanlık duyurdu! Sağlık raporu olana maaş bağlanacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni devlet yardımını duyurdu. Sağlık raporu olana devlet maaş bağlıyor. İşte detaylar!

Bakan Fahrettin Koca duyurdu! Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 yeni personel alacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada 42 bin 500 yeni personel istihdamı için alım süreçlerinin başlatıldığını dile getirdi.

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Sağlık Bakanlığı’nda 85 bin kişiye iş! Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile birlikte 85 bin yeni sağlık çalışanına istihdam konusu oldukça merak ediliyor. Ayrıntılar ise yavaş yavaş belli olmaya başladı. İşte detaylar…

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

Malatya'da 14 yeni sağlık tesisi inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlenen AK Parti Malatya 7.Olağan İl Kongresi'nde yaptığı açıklamada Şehre 56 sağlık tesisinin kazandırıldığını 14 tesis inşaatının da devam ettiğini açıkladı.

Konutta yeni trend sağlıklı evler!

DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu söyledi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı 3 yeni tıp fakültesi kurulacak!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde İzmir, Trabzon ve Bursa illerinde yeni tıp fakülteleri kurulacak.

Kocasinan Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi kazandırdı.

Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası ne değiştirecek Haberi

Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası ne değiştirecek


Girişim ve Yönetişim Derneği Başkan Yardımcısı ve Siteler'de faaliyet gösteren Wenna Mobilya Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Aksoy bölgenin kanayan yarasına parmak bastı. Bu yılın başında yürürlüğe giren Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası nedeniyle. Ankara Mobilyacılar Sitesi'ndeki imalatçıların çok ciddi sıkıntılar yaşadığını söyleyen Aksoy, "Bu konu, esnafın kan ağladığı bir konu" dedi. Sitelerin altyapısının, söz konusu yasaya uygun olmadığını vurgulayan Sinan Aksoy şöyle devam etti: 


ÇOK ŞEY İSTENİYOR AMA İMKANSIZ 

"Çevre ve insan sağlığı için alınması gereken önlemlerin çok büyük bölümünü uygulamak mümkün değil. Örneğin boyahanelerin, boya emicilerini koyacakları yerler yok.  Atölyelerden çıkan tozlu, talaşlı malzemelerin havayla temasını kesecek cihazları koyabüecekleri hangarlar yok. İşçüerin gireceği duşlar ve tuvaletler, korkuluklar sıfırlansın isteniyor. Aracını koyacak otoparkı bile olmayan imalatçılara 'yer bulun, cihazları...