07 / 05 / 2024

yeni istanbul nereye kurulacak

yeni istanbul nereye kurulacak

1997 yılında yeni İstanbul Silivri'de 17 bin dönümlük alan üzerine kurulacakmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi 'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

Tarihi Yarımada Eski İstanbul diye adlandırılacak!

Tarihi yarımada 'Eski İstanbul' diye adlandırılarak, Prag veya Roma gibi tamamen turistik bölge olacak. İstanbul'un iki yeni şehir projesi Silivri ve Kartal projeleriyle ortaya çıkmaya başladı.

'Dolar nereye gram altın oraya' diyen İslam Memiş gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili 'Dolar nereye gram altın oraya' diyerek gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı! 

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin deprem gerçekliği yeniden gündeme oturdu. Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Yeni konutlar nereye yapılacak? Cumhurbaşkanı'ndan 'fay hattı' vurgusu...

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin vurduğu 10 ilde konut yapımıyla alakalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı.

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

İstanbul'da 2021'de 5 yeni metro açılacak! 

İBB 2021 yılında 5 yeni metro hattı açacak. Peki yeni açılacak metrolar nereden geçecek? Ev alacaklar nereye yatırım yapmalı? İşte detaylar...

Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul nereye yapılacak?

Son günlerde sıkça tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesinin ÇED raporu yayınlandı. Kanal İstanbul projesi güzergahı herkes tarafından merak ediliyor. Peki Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul nereye yapılacak?

Arnavutköy metro ve mega projelerle yeni İstanbul olacak!

İBB Başkanı Uysal, ilçenin ulaşım sorununun 3 ayrı metro hattı ve yeni otobüslerle çözüleceğini söyledi...

İşte yeni İstanbul Modern!

Renzo Piano tarafından tasarlanacağı konuşulan yeni İstanbul Modern projesiyle ilgili görseller Instagram’da yayımlandı..

TOKİ Eylül'de 5 bin 441 konut yapacak!

Konut üretimine hız kesmeden devam eden TOKİ, Eylül ayında 5 bin 441 konutun ihalesini yapacak. Peki yeni konutlar nereye inşa edilecek? İşte 14 ihalenin detayları...

Yeni İstanbul Emlak Organizasyon Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni İstanbul Emlak Organizasyon Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 80 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Sami Yavaş tarafından kuruldu.

Yeni Van Otogarı nereye yapılacak?

Van’da 2011 yılındaki depremden sonra harabeye dönen otogar bir kez daha kentin gündeminde. Yeni otogarın nereye yapılacağı merak konusu oldu.

Van'ın yeni stadı nereye yapılmalı?

Bölge Gazetesi Köşe Yazarı Salih Deniz bugünkü yazısında yapılacak yeni stadı ele aldıç İşte o yazı:

yeni istanbul nereye kurulacak Haberi

yeni istanbul nereye kurulacak


1997 yılında yeni İstanbul Silivri'de 17 bin dönümlük alan üzerine kurulacakmış. Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre;  Uydu kent 35 milyar dolara mal olacakmış ve bu arazinin 5 bin dönümlük bölümü Singapur benzeri olarak kurulacakmış.



Haberin devamı için...