06 / 05 / 2024

Yeni Karesi

Yeni Karesi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan BALTOK, geniş kapsamlı konut projelerine başlıyor. İlk adımda, “Yeni Karesi” isimli projede 540 daireden oluşan ilk etap avantajlı fiyatlarla satışta...

TOKİ Balıkesir Karesi projesi için yeni tarih belli oldu! Tam 458 yeni konut geliyor!

TOKİ Balıkesir Karesi 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 458 yeni konut geliyor. İşte Karesi TOKİ projesi detayları...

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın teslimi yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Karesi Konutları'nda ilk etap teslimi gerçekleşti.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın anahtar teslimi 31 Ocak'ta!

Balıkesir'de hayata geçen Yeni Karesi Konutları için geri sayım başladı. Projede anahtar teslimi 31 Ocak'ta yapılacak.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın yüzde 98'i tamamlandı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 505 dairelik Yeni Karesi Konutları'nda sona gelindi. Proje inşaatının yüzde 98'i tamamlandı.

TOKİ'den Balıkesir Karesi'ye 458 yeni konut müjdesi!

Balıkesir İli, Karesi İlçesi, 2. Etap 458 Adet Konut, 12 Adet Dükkan ve 1Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 12 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

Yeni Karesi Konutları fiyat 2018!

Yeni Karesi Konutları fiyat 2018 bilgisi haberimizde yer alıyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı projede 24 blokta toplamda 1.334 daire bulunuyor. 

Yeni Karesi Konutları ödeme planı!

Yeni Karesi Konutları ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  2+1 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer verilen projede 26 farklı daire tipi bulunuyor. 

Yeni Karesi Konutları ödemeleri!

Yeni Karesi Konutları ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede 26 farklı tip daire seçenekleri sunuluyor. 

Yeni Karesi Konutları fiyat bilgisi!

Yeni Karesi Balıkesir Toplu Konutları, Balıkesir Belediyesi ve Baltok güvencesiyle hayata geçiriliyor. Yeni Karesi Konutları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Balıkesir Yeni Karesi güncel fiyatları 2018!

Balıkesir Belediyesi güvencesi ile hayata geçirilen Balıkesir Yeni Karesi'de fiyatlar 196 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Balıkesir Yeni Karesi Konutları yükseliyor!

Balıkesir'de hayata geçirilen Yeni Karesi Konutları‘nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Projede bin kişilik cami, 12 derslikli ilkokul, spor alanları, sosyal tesis, ticaret alanları bulunuyor.

Balıkesir Yeni Karesi Projesi'nde fiyatlar 118 bin liradan başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut AŞ’nin (BALTOK) inşasına başladığı 1.334 konutluk yeni projede fiyatlar 118 bin liradan başlıyor.

Yeni Karesi Haberi

Yeni Karesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, iştirakleri Balıkesir Toplu Konut A.Ş (BALTOK) eliyle 2 bin 400 konut üretmek üzere çalışmaları başlattıklarını açıkladı. 

Bölgenin mega yatırımlara yakınlığıyla dikkatleri üzerinde topladığını belirten Uğur, tüm ilçelerde de benzer projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

“Yeni Karesi” isimli proje, 2 etapta toplam 2 bin 400 konuttan oluşacak. 11 farklı mimari planla sunulacak proje, düşük faizle 180 aya kadar taksit imkanı da sunacak.


Tepelere çıkış...


Başkan Uğur, deprem bölgesindeki Balıkesir’i zemini sağlam olan tepelere taşımaları gerektiğine dikkat çekerek, bunu da son teknolojiyi kullanarak yapacaklarını söyledi. 


Uğur, projeyle ilgili şu detayları paylaştı: 

“Yeni bir şehircilik anlayışıyla yepyeni bir kent kuruyoruz. Yeni kentin ilk projesi: Yeni Karesi. Proje alanımız, Edremit çevreyoluna 500 metre mesafede, şehir merkezine 3.5 kilometre, Kaz Dağları’nın esintisini alan...