29 / 04 / 2024

Yeni Kaya Demir Çelik İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Yeni Kaya Demir Çelik İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Yeni Kaya Demir Çelik İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Güngör Kaya imzasıyla kuruldu.

Altın 'altın çağına' geri dönüyor! Uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi! Altın o rakama demir atacak

Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak?

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası ile Demirören arasında yeni gayrimenkul protokolü

Ziraat Bankası ile Demirören Holding arasında yeni gayrimenkul protokolü imzalandı. Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ziraat Bankası A.Ş. ile Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında gayrimenkul devri ve proje geliştirilmesine dair işbirliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Hurda fiyatlarına yeni zam! Bakır ve demir hurda fiyatları bugün ne kadara satılıyor? 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hurda fiyatlarının yeni haftaya nasıl başladığı merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta hurda fiyatları peş peşe gelen zam ve indirimlerle gündemden düşmedi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları bugün ne kadara satılıyor? Hurda fiyatlarında son durum ne oldu? İşte hurda 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hurda fiyatlarına yeni zam geldi! Demir ve bakır hurda kaç lira oldu? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Dolar kurunda yaşanan yükselişler hurda fiyatlarını da etkiliyor. Hurda fiyatlarına yeni zam geldi. Peki demir ve bakır hurda kaç lira oldu? Hurda fiyatlarında son durum ne? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bektaş tarafından kuruldu.

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Sarıkaya Demir İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Demir İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömercan Parlak ve Lokman Parlak ortaklığında kuruldu.

Demir Göktürk projesi geliyor! Yeni proje!

Demir İnşaat, Eyüpsultan Göktürk'te yeni bir proje hazırlığına başladı. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede yaklaşık 200 konutun yer alması planlanıyor...

Demir Seyr-i Alem projesi yolda! Yeni proje!

Demir İnşaat İsanbul Avrupa Yakası Kağıthane Seyrantepe'de yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. Seyr-i Alem isimli projesinde konutlar yer alacak...

Firuz Bağlıkaya: Yeni Havalimanı elzem bir proje!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, Türkiye'nin yeni turizm hedeflerine ilişkin açıklamalar yaptı. 

Yeni Kaya Demir Çelik İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Yeni Kaya Demir Çelik İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede


Yeni Kaya Demir Çelik İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Güngör Kaya imzasıyla kuruldu. 


Yeni Kaya Demir Çelik İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü metal, plastik ve mamul maddenin ve hurda haline gelmiş malzemelerin ticaretini, ithalat ve ihracatını yapmak.  2-Demir ve demir dışı metallerin eritilmesinde kullanılan her nevi döküm potaları işletmek,madde haneler kurmak. 3-Gemi,fabrika,depolama tankı gibi ekonomik ömrü kalmamış tesis ve sistemleri parçalayarak hurda olarak ekonomiye kazandırmak için giyotinler,makaslar,presler işletmek,şantiyeler kurmak.Bu işlerle ilgili olarak taahhütlerde bulunmak.İhalelere girmek.  4-Her türlü demir,çelik,bakır,fosfor,pirinç,alüminyum,magnezyum,nikel,çi nko,kalay ve demir dışı metalleri sacları,levhaları,yaprakları,şeritleri,contaları,profillleri ,boruları,yayları alıp satmak. 5-Konusu ile ilgili olarak sac boru,profil boru,dolu demir çelik ve benzeri maddelerin toptan ve perakende alım satımını yapmak. 6-Yapı...