19 / 05 / 2024

Yeni Kirigamine Klima

Yeni Kirigamine Klima

Bulunduğunuz mekanlarda özel filtre sistemine sahip klima seçimiyle polen alerjilerinin etkilerini büyük oranda azaltmak, daha kaliteli, konforlu ve de sağlıklı bir havaya sahip olmak mümkün.

Ev sahibi kiracı sorununda yeni boyut! Kiracı klima taktırdı, ev sahibi evi boşaltın dedi!

Son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan  tahliye kavgaları hızla devam ediyor. Şimdi de bir ev sahibi klima taktıran kiracısının evini boşaltmasını istedi.

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

Toshiba duvar tipi klima fiyatları ne kadar? İşte 29 Ağustos 2022 fiyat listesi

Sıcak yaz aylarının gelmesi ile birlikte evi, ofisi veya dükkanı için klimayı almak isteyenler klima fiyatlarını araştırıyor. Toshiba duvar tipi klimalar yeni nesil özellikleri ve üstün teknolojisi ile dikaktleri üzerine çekiyor. İşte fiyat listesi 29 Ağustos 2022...

Toshiba Klima fiyatları ne kadar? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Sıcak havaların gelmesiyle birlikte evine, ofisine ya da dükkanına klima almayı düşünenler güncel fiyatları araştırmaya başladılar. Toshiba Klimalar gelişmiş özellikleri ve yeni nesil teknolojisiyle oldukça dikkat çekiyor. Peki, Toshiba Klima fiyatları ne kadar? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Klima seçimi ve bakımının 5 püf noktası!

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, bu noktada yeni bir klima seçerken ve klimalara bakım yaparken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uygun klima seçimini sağlayan keşfetteam hizmeti ile önemli bilgiler aktarıyor.

Nuvia, Cosa Klima Paketi'yle klimaları cep telefonuyla yönetiyor!

Türkiye’de akıllı ev cihazlarının öncülerinden Nuvia, yeni ürünü Cosa Klima Paketi ile klimaların cep telefonundan yönetilmesini sağlıyor. Klimalarda elektrik tüketiminden yüzde 40’a kadar tasarruf sağlıyor.

Mitsubishi Electric'ten yeni Kirigamine Zen klima serisi!

Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Seri iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor.

Mitsubishi Electric Türkiye’de yeni şirket kurdu!

Mitsubishi Electric Corporation, Türkiye’de ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için yeni bir şirket kurduğunu açıkladı. Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim Anonim Şirketi şirketinin Ocak 2018’de üretime geçmesi planlanıyor.

E.C.A. 2016’da klima sektörüne giriş yapacak!

Türkiye’de ilk kez farklı gaz tiplerine adapte olabilen yoğuşmalı premiks kombiyi üreten Emas Makina A.Ş.’nin güçlü markası E.C.A., bu ürün gamındaki yeni modellerini tanıttı. E.C.A. 2016’da klima sektörüne de giriş yapacak.

Yeni Polatlı Devlet Hastanesi hizmete girdi!

Polatlı’da hizmete giren otel konforundaki 5 bin kişilik devlet hastanesinin tüm odalarında TV, buzdolabı, klima, tuvalet ve banyo standart. Yeni Polatlı Devlet Hastanesi’nde günde 5 bin hasta muayene olabilecek.

General yeni klima serisini satışa sundu!

Japon klima devi General imzalı yeni klimalar, gelişmiş filtre teknolojisi, neredeyse sessiz denebilecek üstün çalışma performansı ile bebeğinin, çocuğunun sağlığını ve huzurlu uykusunu önemseyen tüm annelerin ilk tercihi.

Mitsubishi Kirigamine klimalarla -25 derecede maksimum konfor!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Sezonsal (Mevsimsel) Verimlilik Kriterleri’ne göre, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Serisi ısınmanın konforunu tam anlamıyla yaşatıyor.

Mitsubishi Electric Klima evinize sıcaklık katıyor!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Sezonsal (Mevsimsel) Verimlilik Kriterleri’ne göre, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Serisi* ısınmanın konforunu tam anlamıyla yaşatıyor.

Yeni Kirigamine Klima Haberi

Yeni Kirigamine Klima

Bahar mevsimi ile polenler çevreye yayıldı ve alerjilerde artış yaşanmaya başladı. Bulunduğunuz mekanlarda özel filtre sistemine sahip klima seçimiyle polen alerjilerinin etkilerini büyük oranda azaltmak, daha kaliteli, konforlu ve sağlıklı bir havaya sahip olmak mümkün. Mitsubishi Electric’in Yeni Kirigamine Serisi Klimaları havayı temizleyen özel filtre sistemi Plasma Quad teknolojisi sayesinde bahar aylarında sıkça görülen polen, toz ve bakterilere geçit vermiyor, ortamın hava kalitesini yükseltiyor. Institute of Tokyo Environmental Allergy (ITEA) Inc. ve Kitasato Research Centre for Environmental Science isimli bağımsız bilim ve araştırma kurumlarının yaptığı testlerin sonucuna göre Plasma Quad filtre sistemi, güçlü bir perdeye benzeyen elektriksel alanı kullanarak hava girişi boyunca ortamdaki bakteri, virüs ve alerjenleri yüzde 99’a varan oranda nötralize ediyor. Aynı zamanda bulunduğunuz yeri ve uzak...