19 / 05 / 2024

Yeni Kirigamine Klimalar nasıl

Yeni Kirigamine Klimalar nasıl

Bulunduğunuz mekanlarda özel filtre sistemine sahip klima seçimiyle polen alerjilerinin etkilerini büyük oranda azaltmak, daha kaliteli, konforlu ve de sağlıklı bir havaya sahip olmak mümkün.

Nuvia, Cosa Klima Paketi'yle klimaları cep telefonuyla yönetiyor!

Türkiye’de akıllı ev cihazlarının öncülerinden Nuvia, yeni ürünü Cosa Klima Paketi ile klimaların cep telefonundan yönetilmesini sağlıyor. Klimalarda elektrik tüketiminden yüzde 40’a kadar tasarruf sağlıyor.

Mitsubishi Electric'ten yeni Kirigamine Zen klima serisi!

Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Seri iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor.

Mitsubishi Electric Türkiye’de yeni şirket kurdu!

Mitsubishi Electric Corporation, Türkiye’de ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için yeni bir şirket kurduğunu açıkladı. Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim Anonim Şirketi şirketinin Ocak 2018’de üretime geçmesi planlanıyor.

Mitsubishi Electric'ten MELCloud teknolojisi!

Mitsubishi Electric, hem ısıtmada hem de soğutmada yeni nesil klimaları ve uzaktan bir bilgisayar, tablet veya akıllı telefon kullanarak klimanın internet üzerinden kontrolünü sağlayan yeni bulut tabanlı çözümü MELCloud ile hayatı kolaylaştırıyor.

General yeni klima serisini satışa sundu!

Japon klima devi General imzalı yeni klimalar, gelişmiş filtre teknolojisi, neredeyse sessiz denebilecek üstün çalışma performansı ile bebeğinin, çocuğunun sağlığını ve huzurlu uykusunu önemseyen tüm annelerin ilk tercihi.

Mitsubishi Kirigamine klimalarla -25 derecede maksimum konfor!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Sezonsal (Mevsimsel) Verimlilik Kriterleri’ne göre, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Serisi ısınmanın konforunu tam anlamıyla yaşatıyor.

Mitsubishi Electric Klima evinize sıcaklık katıyor!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Sezonsal (Mevsimsel) Verimlilik Kriterleri’ne göre, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Serisi* ısınmanın konforunu tam anlamıyla yaşatıyor.

Mitsubishi'den yeni mücevher klima!

Yeni Krigamine Zen, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. Uzak Doğu Zen felsefesinden esinlenilerek tasarlanan Yeni Kirigamine Zen Klimalar evinizin en kıymetlileri arasında yerini almaya hazır.

Mitsubishi Zen klimaların tasarımları yenilendi!

Krigamine Zen, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. Uzak Doğu Zen felsefesinden esinlenilerek tasarlanan Yeni Kirigamine Zen Klimalar evinizin en kıymetlileri arasında yerini almaya hazır.

Mitsubishi Electric Klima kampanyası Japonya'ya uçurdu!

Yeni Kirigamine, Mitsubishi Electric tarafından Japonya’da ferah havasıyla ünlü Kirigamine Tepeleri’nden ilham alınarak geliştirildi. Bu yeni nesil klimalar için “Kim demiş klima sizi Japonya’ya uçurmaz diye?” sloganı ile bir kampanya düzenlendi.

Mitsubishi'nin yeni Kirigamine Klimaları alerjenleri etkisiz hale getiriyor!

Bahar mevsimi ile polenler çevreye yayıldı ve alerjilerde artış yaşanmaya başladı.Mitsubishi Electric’in Yeni Kirigamine Serisi Klimaları havayı temizleyen özel filtre sistemi Plasma Quad teknolojisi alerjenleri etkisiz hale getiriyor...

Yeni Kirigamine Klimalar alerjenleri yüzde 99’a varan oranda nötralize ediyor!

Bulunduğunuz mekanlarda özel filtre sistemine sahip klima seçimiyle polen alerjilerinin etkilerini büyük oranda azaltmak, daha kaliteli, konforlu ve de sağlıklı bir havaya sahip olmak mümkün.

KlimaPlus'tan sıra dışı kampanya! Japonya seyahati fırsatı!

KlimaPlus'tan sıra dışı kampanya! Japonya seyahati fırsatı. Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’ nin Türkiye distribütörü KlimaPlus, Yeni Kirigamine Klimaların lansmanında sıra dışı bir kampanyaya imza attı.

Yeni Kirigamine Klimalar nasıl Haberi

Yeni Kirigamine Klimalar nasıl

Bahar mevsimi ile polenler çevreye yayıldı ve alerjilerde artış yaşanmaya başladı. Bulunduğunuz mekanlarda özel filtre sistemine sahip klima seçimiyle polen alerjilerinin etkilerini büyük oranda azaltmak, daha kaliteli, konforlu ve sağlıklı bir havaya sahip olmak mümkün. Mitsubishi Electric’in Yeni Kirigamine Serisi Klimaları havayı temizleyen özel filtre sistemi Plasma Quad teknolojisi sayesinde bahar aylarında sıkça görülen polen, toz ve bakterilere geçit vermiyor, ortamın hava kalitesini yükseltiyor. Institute of Tokyo Environmental Allergy (ITEA) Inc. ve Kitasato Research Centre for Environmental Science isimli bağımsız bilim ve araştırma kurumlarının yaptığı testlerin sonucuna göre Plasma Quad filtre sistemi, güçlü bir perdeye benzeyen elektriksel alanı kullanarak hava girişi boyunca ortamdaki bakteri, virüs ve alerjenleri yüzde 99’a varan oranda nötralize ediyor. Aynı zamanda bulunduğunuz yeri ve uzak...