28 / 04 / 2024

yeni Kırşehir SGK binası

yeni Kırşehir SGK binası

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz, eskisinin yıkılacağı SGK binasıyla ilgili konuştu. Akdeniz, yeni binanın aynı arazi üzerine yapılacağını belirtti.

TOKİ Kırşehir projesiyle tek bir ilçeye 61 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırşehir projesiyle tek bir ilçeye 61 yeni konut geliyor...

TOKİ Kırşehir projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye 61 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Kırşehir 2023 projesi detayları...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı’nda 240 taksitle sosyal konut!

Beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları yeni açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün sosyal konut projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Çiçekdağı Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

TOKİ Kırşehir projesiyle 205 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Çiçekdağı projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor. Projede 205 konut yer alıyor.

TOKİ'den Kırşehir'e 205 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Çiçekdağı'nda 205 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın yapılacak.

Kırşehir Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatının akıbeti mecliste!

Kırşehir Devlet Hastanesinin tamamlanmayan ek bina inşaatının akıbeti ve yapılacağı açıklanan yeni hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kırşehir'de 258 yeni konut inşa edecek!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Kındam'da 258 yeni konut inşa edecek.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Kırşehir'de yaşayan hayırsever iş adımı Muzaffer Marşap, tarafından Ahi Evran Üniversitesi'ne İslami İlimler Fakültesi ve cami inşaatı yapılıyor.

Kırşehir'de öğrenci yurdunun temeli atıldı!

Kırşehir'de 2 bin 664 yataklı yeni yurt binası yapılıyor. Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesi'nde yapılacak öğrenci yurdunun temeli atıldı..

Kırşehir'e 3 yeni okul inşa edilecek!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan,Kışehir Akpınar ilçesine üç yeni okul inşa edileceğini açıkladı.

Kırşehir SGK'nın yeni binası aynı arsaya yapılacak!

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz, eskisinin yıkılacağı SGK binasıyla ilgili konuştu. Akdeniz, yeni binanın aynı arazi üzerine yapılacağını belirtti.

Kırşehir SGK'nın binası yıkılacak!

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) il binasının yıkılacak. SGK, yeni bina yapılana kadar Kırşehir Müftülüğü'nün eski hizmet binasında hizmet verecek.

yeni Kırşehir SGK binası Haberi

yeni Kırşehir SGK binası

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz, yeni hizmet binasının aynı arsa üzerine yapılacağı belirterek, "İnşaat süresince il müdürlüğümüz eski müftülük binasına taşınacak. Taşınma işlemlerimize başladık. En kısa süre içerisinde yer teslimini yapacağız.


Depreme dayanıklı olmayan eski hizmet binamızın yerine yapacağımız SGK hizmet binasında işleri olan vatandaşlarım işlerini çok daha rahat ve pratik bir şekilde çözebilecekler.


Mevcut SGK il binası 3 bin 500 metre kare kapalı alanda hizmet veriyorken yeni yapılacak bina 4 bin 500 metrekarelik bir hizmet alanına sahip olacak. Akıllı bina olarak nitelendirilen hizmet binasında konferans salonları ve vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu birçok fiziksel ihtiyaca cevap verecek olan bu yapıyla sosyal güvenlik hizmetlerinin en iyi şekilde verilmesini amaçlıyoruz. Ayrıca, Kırşehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası için oda...