04 / 05 / 2024

yeni koçtaş mağazaları

yeni koçtaş mağazaları

Koç Grubu ve İngiliz Kingfisher'ın ortaklığındaki ev geliştirme, yapı market zinciri Koçtaş, bu yıl 60 milyon dolara 6 yeni mağaza açacak.

Koçtaş Ferre davlumbazda sepette yüzde 15 indirim kampanyasını başlattı!

Türkiye’nin en büyük yapı malzemesi mağazalarından Koçtaş, evine davlumbaz almak isteyenler için büyük bir kampanya düzenledi. Koçtaş, Ferre davlumbaz alana sepette yüzde 15 indirim uygulayacağını duyurdu.

İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi!

İzmir İstinye Park 22 Ekimde kapılarını açıyor. Peki İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi...

Koçtaş 2021'de 100 yeni Koçtaş Fix mağazası açacak!

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, sektöre ve Koçtaş'ın hedeflerine ilişkin yaptığı açıklamasında, 100 mağaza hedefleri olduğunu dile getirdi. Kılıçoğlu, "Fix’te mağaza sayılarını artırarak devam edeceğiz. Bu yıl hedefimiz 100 tane daha yeni Koçtaş Fix açmak" dedi.

Koçtaş 150.mağazasını Amasya'da açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, Amasya’da hizmete açtığı Koçtaş Fix mağazası ile Türkiye genelindeki toplam mağaza sayısını 150’ye yükseltti.

Koçtaş mağaza sayısını 3 kat artıracak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, önümüzdeki 3 yıllık süreçte mağaza sayısını 3 kat artırmayı hedefliyor.

Koçtaş 2021'de 100 yeni mağaza açacak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, 2021 yılında 100 yeni mağaza açacak...

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Koçtaş 61'inci Koçtaş Fix mağazasını açtı!

Koçtaş, 61. Koçtaş Fix mağazasını Çanakkale’de açtı. Koçtaş'ın toplam mağaza sayısı 100'e ulaştı...

Koçtaş tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı!

Türkiye genelinde koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında mağazalarını kapatan Koçtaş, tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı...

Koçtaş mağazaları 1 Haziran'da açılıyor!

Koçtaş, 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla ülke genelindeki 98 mağazasının hepsini açmayı hedefliyor.

Koçtaş mağazaları kapılarını açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, 24 Mart 2020 tarihinde geçici olarak kapatma kararı aldığı mağazalarını yeniden açtı.

Koçtaş, koronavirüs sebebiyle kapattığı 51 mağazasını yeniden açıyor!

Koronavirüs nedeniyle 24 Mart 2020 tarihi itibariyle mağazalarını kapatan Koçtaş, 4 Mayıs Pazartesi günü 51 mağazanın yeniden açılacağını duyurdu.

yeni koçtaş mağazaları Haberi

yeni koçtaş mağazaları

Koçtaş Genel Müdür Vekili Alp Önder Özpamukçu, "2007'de seçim atmosferi olmasına ve mortgage krizinin başlamasına rağmen yüzde 45 büyüdük. Bunu devam ettireceğiz" dedi.

Migros'u satarak gıda perakendesinden çıkan Koç Topluluğu, yapı market sektöründeki zinciri Koçtaş'ta büyüme planları yapıyor. 2007'yi bir önceki yıla göre yüzde 45 büyüyerek kapatan İngiliz Kingfisher ve Koç Topluluğu'nun yüzde 50-50 ortaklığındaki Koçtaş, 2008'de 60 milyon dolar yatırımla 6 yeni mağaza açacak. Koçtaş Yapı Marketleri Genel Müdür Vekili Alp Önder Özpamukçu, şu anda 16 olan mağaza sayılarını bu yıl yeni açacakları 22'ye çıkaracaklarını belirterek, 2012'ye kadar 68 mağaza hedefi koyduklarını bildirdi. Özpamukçu, "2007'de özellikle seçim atmosferi olmasına ve mortgage krizi yaşanmasına karşın yüzde 45 büyüdük. Bunu devam ettireceğiz. 2008 için de aynı iddiayı sürdürüyoruz"...