28 / 04 / 2024

Koçtaş Ferre davlumbazda sepette yüzde 15 indirim kampanyasını başlattı!

Koçtaş Ferre davlumbazda sepette yüzde 15 indirim kampanyasını başlattı!

Türkiye’nin en büyük yapı malzemesi mağazalarından Koçtaş, evine davlumbaz almak isteyenler için büyük bir kampanya düzenledi. Koçtaş, Ferre davlumbaz alana sepette yüzde 15 indirim uygulayacağını duyurdu.



Koçtaş, müşterilerinin alışverişlerde kazançlı çıkması için sürekli yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Resmi internet sitesinden Ferre davlumbaz alan müşterilerinin sepette yüzde 15 indirim kazanacağını duyuran Koçtaş, davlumbazın teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

DAVLUMBAZ NEDİR?

Mutfakta meydana gelen kirleticilerin, kokuların, atık ısının ve oluşan nemin atılması veya filtre edilmesi amacıyla toplama işlemini sağlayan donatıya davlumbaz denir. Davlumbaz seçimi mutfak havalandırması ve iklimlendirmesi konusunun kilometre taşlarından biri olarak görülüyor. Doğru yapılmış bir davlumbaz tercihi mutfak havalandırmasındaki ve iklimlendirmesindeki koku, gürültü, çevre kirliliği gibi birçok problemi çözüme kavuştururken, mutfağa yapılacak havalandırma ve iklimlendirme sisteminin ilk yatırımında ve işletmesinde ciddi oranda tasarruflar sağlar.

Koçtaş Ferre davlumbazda sepette yüzde 15 indirim kampanyasını başlattı!
Uygun ve kaliteli yapılmış davlumbaz ve mutfak havalandırması uygulaması yangın risklerini minimum seviyeye indirir. Yangın kontrol ve söndürme sisteminin uygun oluşturulmasına imkân sağlayıp can ve mal güvenliğinin artmasını sağlar.
Mutfaklarda çok büyük alanlara sahip olabilen davlumbazlarda aydınlatma sistemi oluşturulmalıdır.

Peki, Ferre davlumbazın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön