27 / 04 / 2024

yeni kooperatifler

yeni kooperatifler

TÜRKİYE Kooperatifçilik Stratejisi ve Eylem Planı'nda yer alan hedefler doğrultusunda Elektrik Enerjisi Üretim ve Tüketim Kooperatifi Örnek Anasözleşmesi girişimcilerin hizmetine sunuldu. Yeni bir tür olan enerji kooperatifleri hayata geçiriliyor...

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Kooperatif yeni üyelerinin sorumluluğu!

Kooperatifler Kanunu gereğince; Anasözleşmede aksine hüküm olmadıkça kooperatif, alacaklılarına karşı yalnız mamelekiyle sorumlu oluyor. Peki, kooperatif yeni üyelerinin sorumluluğu nedir? İşte Kooperatifler Kanununda yer alan esaslar..

Kooperatife yeni üye kaydı!

Kooperatife yeni üye kaydı nasıl yapılır? Kooperatife kimler üye olabilir? Kooperatiflerde ortaklığa girişte aranacak şartlar nelerdir? Kooperatifler Kanunu esaslarına göre Kooperatiflere gerçek kişilerin yanı sıra tüzel kişiler de üye olabiliyor...

Kooperatifler yeniden yapılandırılacak!

 Kooperatifler daha verimli ve etkin hale gelmesi için yeniden yapılandırılıyor. Yeni çalışmayla kooperatifçiliğin olumsuz imajının silinmesi, yönetim sorunlarının giderilmesi, yönetimde şeffaflık, hesap verebilirlik, sorumluluk ve adillik ilkelerinin ger

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

yeni kooperatifler Haberi

yeni kooperatifler

TÜRKİYE Kooperatifçilik Stratejisi ve Eylem Planı'nda yer alan hedefler doğrultusunda 'Elektrik Enerjisi Üretim ve Tüketim Kooperatifi Örnek Anasözleşmesi' girişimcilerin hizmetine sunuldu. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı; kooperatifçilik alanında yeni bir tür olan 'enerji kooperatifleri'ni böylece hayata geçirdiklerine belirterek, "Yerli ve yenilenebilir kaynaklar enerji kooperatifleri modeliyle değerlendirilerek, enerji ihtiyacımızın daha çoğu yerli kaynaklardan sağlanacaktır." dedi. Bakan Hayati Yazıcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kendi enerjisini kendisi üreten, üstelik bunu çevre ve toplum yararını temel alarak yapan kooperatiflerin, gerek devlet gerekse özel kurum ve kuruluşların da destekleri ile yapacağı katkıların son derece önemli olduğunun altını çizdi. 



Milat...