02 / 05 / 2024

Yeni Mahalle TOKİ Konutları

Yeni Mahalle TOKİ Konutları

TOKİ ve Kırıkkale Belediyesi arasında imzalanan protokol sonucu Yeni Mahalle deve bağırtan mevkiine yapılan 119 konut için çekiliş yapıldı. Çekilişte hak sahibi olan vatandaşlar gözyaşlarını tutamazken, ev sahibi olamayanlar üzüntü yaşadı.

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul müjdesi!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E-İhale) ihalesi 8 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Bursa Yenişehir kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020!

TOKİ Bursa Yenişehir kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Yenişehir kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020 ve Yenişehir TOKİ kura sonucu isim listesi...

İmar sorununun çözülmediği gerekçesiyle mahalle yolunu bariyerle kapattı!

Antalya Gazipaşa'da yaşayan Yusuf Erdal Güven, özel mülkü olduğunu söyleyerek Yeni Mahalle'yi D-400 karayoluna bağlayan İtfaiye Kavşağı'nı bariyerle dönüştürmek için trafiğe kapattı.

Samsun Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Samsun'da Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gölcük’te yeni devlet hastanesi, Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi, Gölcük Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası, 112 Acil Servis Binası inşaatları hızla sürüyor.

Samsun Asarcık'a 100 konutluk yeni mahalle!

Samsun'un Asarcık İlçesi'nde devam eden alt yapı yatırımlarını denetleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada"Asarcık'ta kuracağımız 100 konuttan oluşan yeni mahalle, ilçenin şehirleşmesine büyük katkı sağlayacak" diye konuştu.

TOKİ'den Amasya'ya 309 yeni konut!

TOKİ Amasya Suluova Yeni Mahalle 309 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Denizli Tavas TOKİ'de 224 konut teslim edildi!

TOKİ tarafından Tavas Merkez Yeni Mahalle'de ve Kızılcabölük Mahalleri'nde inşa edilen 112'şer adet toplamda 224 adet konut hak sahiplerine teslim edildi.

Atakent Toplu Konutları’nda yeni imar değişikliği!

Küçükçekmece Atakent Toplu Konutları için yeni imar planı hazırlandı. Yeni planda TOKİ, toplu konut alanındaki başka parsellerde cami alanını arttırarak mahkemenin iptal gerekçesini ortadan kaldırdı.

İzmit'e 23 yeni mahalle konağı inşa edildi!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, ilçeye 23 yeni mahalle konağı inşa etti.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

Bursa Selçukbey yeni mahalle konağına kavuştu!

İlçeye yeni mahalle konakları kazandırmaya devam eden Bursa Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi Mahalle Konağı'nın inşaatını tamamladı.

Yeni Mahalle TOKİ Konutları Haberi

Yeni Mahalle TOKİ Konutları


Türkiye Cumhuriyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Kırıkkale Belediyesi arasında imzalanan protokol sonucu Yeni Mahalle deve bağırtan mevkiine yapılan 119 konut için çekiliş yapıldı. Çekilişte hak sahibi olan vatandaşlar gözyaşlarını tutamazken, ev sahibi olamayanlar üzüntü yaşadı. 


EV SAHİBİ OLAMAYANLAR ÜZÜNTÜ YAŞADI TOPLU 

Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yeni Mahalle deve bağırtan mevkiine yapımı tamamlanan 119 konut için Belediye Meclis toplantı salonunda kura çekim töreni düzenlendi. Noter huzurunda yapılan kura çekilişinde hak sahibi olan vatandaşlar gözyaşlarını tutamazken, ev sahibi olamayanlar üzüntü yaşadı. İlk olarak 2+1'lik 3 konutun çekilişini Belediye Başkanı Veli Korkmaz yaptı. Hemen ardından ise; Kentsel Yenileme Daire Başkam Mustafa Bakır'da 3+1'lik 3 konutun çekilişini gerçekleştirdi.


Ankara İl...