17 / 05 / 2024

yeni meclis binası son durum

yeni meclis binası son durum

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Mecliste eski halkla ilişkiler binasının olduğu yere ihtiyaçların karşılanması için yeni bir bina yapılmasının planlandığını söyledi.

Beykoz'un yeni meclis binası açıldı!

Beykoz Belediyesi ilçenin geleceğine kalıcı bir imza daha attı. Modern mimari, özel bir mühendislikle inşa edilen yeni belediye meclis binası açıldı...

Beykoz Belediyesi Meclis Binası'nın inşaatı başladı!

Beykoz Belediyesi, meclis çalışmalarının daha modern bir mekânda yürütüleceği yeni meclis binasının inşaatına başladı.

Sakarya yeni itfaiye binasında sona gelindi!

İtfaiye Teşkilatı’nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İtfaiye Teşkilatımız önümüzdeki günlerde yeni yerinde hizmet sunmaya başlayacak.

Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı sürüyor!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçtiğimiz ay temeli atılan ve hızla ilerleyen Kartepe Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Balıkesir HAYKOOP'un yeni hizmet binası açıldı!

Balıkesir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAYKOOP) yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

AYTO yeni hizmet binası ihalesini Krom İnşaat kazandı!

Aydın Ticaret Odası (AYTO) yeni hizmet binası ihalesi Aydın Ticaret Odası 4. Kat Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Sakarya'daki yeni itfaiye binasında sona gelindi!

Şehrin afet yönetim altyapısına kısa süre içerisinde kazandırılacak olan yeni İtfaiye Binası’nda incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “13 bin metrekarelik alanda çalışmalarımızın artık sona geldiğini görüyoruz." dedi

Bitlis Tatvan Belediyesi'ne yeni hizmet binası yapılıyor!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafından bu yıl yapımına başlanan yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Kıbrıs Ercan Havalimanı'nın yeni terminal binası yapılıyor!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Ercan Havalimanı ile ilgili uzun süredir bir olumsuzluğun kamuoyunu meşgul etmediğini belirterek, “Yeni terminal binası yapılıyor” dedi.

Malatya'ya 11 milyon TL'lik yeni hizmet binası!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, yeni hizmet binasının, Malatya'nın ticaretinin, ithalatının ve ihracatının gelişmesi noktasında önemli bir rol oynayacağını söyledi.

Konya Akköşe Yapı yeni hizmet binasında!

Yeni hizmet binasını tamamlayan Akköşe Yapı, toptan ve perakende inşaat malzemesi satışında kalite ve güven endeksli olarak Konya’nın en bilindik markası olmayı hedefliyor.

Bandırma'ya 1.6 milyon TL'lik yeni hizmet binası!

Bandırma Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün'ün daha iyi hizmet verebilmesi için yeni hizmet binasının yapımına başlandı. Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, yeni hizmet binasının 1 milyon 600 bin liraya mal olacağını belirtti.

Ordu Mesudiye'nin yeni belediye binasının temeli atıldı!

ORDU'nun Mesudiye Belediyesi yeni hizmet binası temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma törenine Mesudiye Kaymakamı Mehmet Uslu, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, belediye meclis üyeleri, resmi kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

yeni meclis binası son durum Haberi

yeni meclis binası son durum


Meclis Başkanı İsmail Kahraman, TBMM'nin 2018 bütçesine ilişkin bazı açıklamalar yaptı. Kahraman konuyla ilgili olarak, "TBMM'nin 2018 yılı Bütçe Tasarısı 1 milyar 255 milyon 124 bin lira olarak Komisyona sunulmuştur. Bütçenin yüzde 49'unu personel giderleri, yüzde 6,3'ünü SGK devlet primi giderleri, yüzde 13'ünü mal ve hizmet alımı giderleri, yüzde 12,5'ini cari transferler, yüzde 19'unu sermaye giderleri ve binde 2'sini de sermaye transferleri oluşturmaktadır." diye konuştu.

TBMM'ye bağlı Kamu Denetçiliği Kurumuna da Hazine yardımı olarak 22 milyon 703 bin lira pay ayrıldığını belirten Kahraman, bu tutarın toplam TBMM bütçesinin yaklaşık yüzde 2'sine denk geldiğine dikkati çekti. Başkan Kahraman, 2018 yılı bütçesinde, 2017 yılı başlangıç ödeneğine göre yüzde 27,9'luk yaklaşık 273 milyon 500 bin lira, revize bütçe ödeneğine göre ise yüzde...