26 / 05 / 2024

yeni merkez valisi Mustafa Cahit Kıraç

yeni merkez valisi Mustafa Cahit Kıraç

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Merkez Valiliğine atandı. Peki yeni Merkez Valisi Mustafa Cahit Kıraç kimdir? İşte Mustafa Cahit Kıraç...

Özgür Demirtaş'tan faiz kararına kaya gibi sert eleştiri!

Bugün saat 14.00'te açıklanan yeni Merkez Bankası faiz oranları yatırımcıların ilgi odağı oldu. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın eleştirel paylaşımı büyük dikkat çekti. Detaylar burada...

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

TOKİ'den Kars Merkez'e 309 konutluk yeni proje müjdesi! Tarih açıklandı!

İnşa ettiği yeni konut projeleriyle dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Merkez projesi için ihale tarihini açıkladı.

TOKİ'den Sinop Merkez'e 317 konut ve 4 dükkanlık yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Merkez'de 317 konut ve 4 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Aksaray Merkez'e 694 yeni konut müjdesi!

TOKİ'den Aksaray Merkez'e 694 yeni konut müjdesi geldi. Söz konusu projenin ihalesi 3 Kasım 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Merkez Bankası’ndan bankalara yeni talimat geldi

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’ndan bankalara yeni bir talimat geldi. Merkez Bankası’nın aldığı karara göre bankalar, menkul kıymet tesisi konusuna ilişkin yeni bir uygulama sistemine geçiyor.

TOKİ Çanakkale Merkez'e müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Çanakkale'de de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Çanakkale Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Çanakkale Merkez 2022 ucuz konut projesi..

Kredilerde yeni dönem! Merkez Bankası’ndan düzenleme geldi!

Ağustos toplantısında sürpriz bir şekilde faiz indirimi kararı alan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından kredi faizleri ve büyüme oranlarına ilişkin yeni düzenlemeler açıklandı. İşte detaylar...

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Merkez Bankası'ndan doların yönünü belirleyecek yeni adım açıklaması! Sinyali verdi

Merkez Bankası'nın haziran ayı PPK toplantısının özeti, 25 madde halinde yayınladı. PPK toplantı özetinin ilk 7 maddesinde enflasyon gelişmeleri şöyle aktarıldı yeni önlemlerin gelebileceğine yönelik sinyalleri verdi. İşte detaylar...

Avrupa Merkez Bankası yeni enflasyon planını açıkladı: Kriz olacak

ABD Merkez Bankası FED'in faiz indirim kararından sonra planlı olmayan sürpriz bir toplantı yapan Avrupa Merkez Bankası, enflasyonda yeni hedefi açıkladı. ECB Başkanı Christine Lagarde savaş nedeniyle yaklşan krize dikkat çekti.

Yeni Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yeni Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

TOKİ Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

yeni merkez valisi Mustafa Cahit Kıraç Haberi

yeni merkez valisi Mustafa Cahit Kıraç

Mustafa Cahit Kıraç kimdir?

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Merkez Valiliğine atandı. Peki yeni Merkez Valisi Mustafa Cahit Kıraç kimdir?


1956 yılında Elazığ'da doğan Kıraç, ilk, orta ve lise eğitimini bu ilde tamamladı. 1975 yılında kazandığı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni 1979'da bitirdi.


1980 yılında Elazığ'da maiyet memurluğu görevine başladı. 1981 —1982 yıllarıı arasında Ağrı'da Diyadin Kaymakam Vekilliği ve Belediye Başkanlığı ile Tutak ilçe Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. 1983 yılında Hatay Hassa ilçesinde başladığı kaymakamlık görevini 1986 yılına kadar sürdürdü. 1986— 1988 yılları arasında Diyarbakır Kulp İlçe Kaymakamlığı, 1988 —1992 yılları arasında Erzurum vali yardımcılığı görevinde bulundu. 


1990— 1991 yılları arasında eğitim amacıyla İçişleri Bakanlığı'nca İngiltere'ye gönderildi. 1 yıl İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali...