07 / 05 / 2024

Yeni nesil konut projeleri

Yeni nesil konut projeleri

İnşaat sektörünün önemli aktörleri, yeni nesil konut projelerindeki ‘yaşam merkezi’ kurgusu sayesinde oluşan istihdam potansiyelinin, işsizlik sorununun çözümüne katkı sağlayacağını ifade ediyor.

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

Ev fiyatlarına Yeni Evim konut kampanyası sonrası bir ev fiyatı kadar zam yaptılar! Duyanlar ‘pes’ dedi

Yeni Evim konut kampanyasıyla birlikte fırsatçılar harekete geçti. Konut fiyatları bir gecede zamlanırken emlak sektöründen tepkiler yükseldi. Artış rakamları ise herkesi şoke etti!

Yeni Evim konut kampanyasının açıklanması yetti! Ev fiyatları arttı!

Orta gelirlilere yönelik Yeni Evim konut kampanyasının tüm detaylarıyla açıklanmasının ardından, ev fiyatlarındaki son durum merak edilirken; rakamlarda yükseliş başladı. İşte ayrıntılar...

Otomobillerde yeni dönem! Yeni nesil güvenlik sistemlerinde düzenleme!

İmal edilecek olan araçların yüksek güvenlik ve düşük emisyon seyirlerinde olması ve aynı zamanda kara yollarındaki can ve mal güvenliğinin yükseltilmesi ile birlikte daha çevreci araçların kullanımının olabilmesi için yeni nesil güvenlik sistemleri ile ilgili düzenleme yapıldı. İşte detaylar…

Yeni Nesil Kurutmalı Çamaşır Makinesi Fırsatları! MediaMarkt 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

MediaMarkt yeni nesil kırışık önleyici özellikteki kurutma makineleri ve diğer beyaz eşyalar için kampanyalarını yeniledi.

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hasan Gümüşsoy tarafından kuruldu.

Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerindeki yatırımcılara kira ve faiz desteği!

İhtisas Serbest Bölgeleri Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, "Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerinde kiralanan arazi ve binalar için 75 bin dolara kadar kira harcamalarının yarısı karşılanacak." dedi.

Yeni nesil kooperatif anlayışı ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, yeni nesil kooperatif sistemiyle farklı bölgelerde de konut geliştireceklerini belirtti. 

Vatandaşlar 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi için TOKİ'yi soru yağmuruna tuttu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal medya hesaplarına geçen yıl gelen sorulardan en çok merak edilen konu 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi oldu.

Yeni Nesil Teşvik Uygulaması'yla yaklaşık 12 milyar lira destek sağlandı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Yeni Nesil Teşvik Uygulaması'na ilişkin, "Ocak 2018-Haziran 2020 tarihleri arasında yaklaşık 12 milyar lira sigorta prim teşviki aktardık." dedi.

TOKİ'den Batman Merkez'e 908 yeni sosyal konut müjdesi!

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman'ın Merkez ilçesinde TOKİ öncülüğünde 908 yeni sosyal konut inşa edileceğini, açıkladı.

TOKİ'nin 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde kuralar ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde kura çekilişlerini erteledi.

Kahramanmaraş’a 2 bin yeni sosyal konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksi'nde yapılan Kahramanmaraş'ın Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü Kutlama töreninde açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş’a 2 bin yeni sosyal konut müjdesi verdi.

Yeni nesil konut projeleri Haberi

Yeni nesil konut projeleri

Türk ekonomisinin omurgası inşaat sektörü, son yıllarda adeta altın çağını yaşıyor. Modern kentleşme kurgusunda, büyük adımlar atan inşaat sektörü temsilcileri, sektörü olduğu kadar ekonomiyi de önemli ölçüde hareketlendiriyor.


Büyükşehirlerde başlayan ve Anadolu’yu da etkisi altına alan markalı konut projeleri ile sektörün seviyesini yükselttiğini vurgulayan Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, projelerin otel standartlarında hizmetlerle kurgulandığını anımsattı.


Konut sahiplerinin yaşam standartlarını yükselten bu hizmetlerin ciddi bir istihdam da oluşturduğunu ifade eden Altuntaş, şunları söyledi:


“Artık neredeyse her konut projesi, çok sayıda sosyal donatı alanlarını bünyesinde barındırıyor. Yüzme havuzundan, peyzaj alanlarına; spor merkezinden, güvenliğe; resepsiyondan, temizlik hizmetlerine farklı kurgular yeni nesil konut projelerinde var. Tüm bu donatı alanlarının işletilmesi için ise ciddi personel desteğine ihtiyaç duyuluyor. Havuz bakım sorumlusu, resepsiyon...