17 / 05 / 2024

Yeni Nesil Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Elektrik ve Plastik Ticaret Limited Şirketi

Yeni Nesil Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Elektrik ve Plastik Ticaret Limited Şirketi

Yeni Nesil Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Elektrik ve Plastik Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fazlı Özbay tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Eylül'de kuruldu.

Otomobillerde yeni dönem! Yeni nesil güvenlik sistemlerinde düzenleme!

İmal edilecek olan araçların yüksek güvenlik ve düşük emisyon seyirlerinde olması ve aynı zamanda kara yollarındaki can ve mal güvenliğinin yükseltilmesi ile birlikte daha çevreci araçların kullanımının olabilmesi için yeni nesil güvenlik sistemleri ile ilgili düzenleme yapıldı. İşte detaylar…

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hasan Gümüşsoy tarafından kuruldu.

Yeni nesil kooperatif anlayışı ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, yeni nesil kooperatif sistemiyle farklı bölgelerde de konut geliştireceklerini belirtti. 

Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 10 indirim fırsatı!

Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Eyüp Yeşilpınar Metro durağına sadece 30 metre mesafede bulunan projede teslimler hemen yapılıyor.

Tokat'a yeni nesil sanayi sitesi müjdesi!

Tokat Belediyesi ve Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından bölgede ilk olacak yeni nesil sanayi sitesi kurulacak. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projeyle ilgili çalışmaları değerlendirdi.

Yeni Nesil Eyüp ödemeleri 2018!

Yeni Nesil Eyüp ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 7 bin 400 TL peşinat imkanı sağlanan projede teslimler hemen yapılıyor. 

Yeni Nesil Eyüp kampanyalı ödemeleri!

Yeni Nesil Eyüp kampanyalı ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Eyüp Çırçır Mahallesi'nde hayata geçirilen projede teslimler 1 günde yapılıyor.

Yeni Nesil Eyüp indirimli fiyat listesi 2018!

222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Eyüp Evleri'nde 120 ay 0,99 vade oranı ile ödeme yapılabiliyor..

Yeni Nesil Eyüp kampanyalı ödeme planı!

222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Eyüp'te yarın sona erecek kampanyalı ödeme planına göre fiyatlarda yüzde 10 indirim yapılıyor..

Yeni nesil AVM’ler sektöre giriş yapıyor!

Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, yeni nesil AVM'lerin sektöre giriş yaptığını ve ancak ihtiyaçlara cevap veren AVM'lerin ayakta durabileceğini açıkladı.

Yeni Nesil Eyüp ödeme planı!

222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor..

Yeni Nesil Eyüp ödeme koşulları!

Yeni Nesil Eyüp ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede daireler 2018 yılında teslim edilecek...

Yeni Nesil Eyüp'te 2019 Ocak'ta başlayan taksit avantajı!

Eyüp Yeni Nesil projesi Ortadoğu Grup tarafından İstanbul Eyüp'te inşa ediliyor. Yeni Nesil Eyüp projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor ve taksitlere Ocak 2019'da başlanıyor...

Yeni Nesil Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Elektrik ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yeni Nesil Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Elektrik ve Plastik Ticaret Limited Şirketi

Yeni Nesil Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Elektrik ve Plastik Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fazlı Özbay tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu. 


Yeni Nesil Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Elektrik ve Plastik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI MALZEMELERİ a. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl,mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. b. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerininalet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. c. Her türlü nalburiye işleri yapmak.   İNŞAAT a. Her türlü...