29 / 04 / 2024

yeni okmeydanı hastanesi son durum

yeni okmeydanı hastanesi son durum

Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olan Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin bazı bölümlerinin yıkılmaya başlandı, 1.000 yataklı yeni Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin 2017 Ocak'ta hizmete açılması planlanıyor.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması talebi meclis gündeminde!

Antalya'nın Manavgat ilçesine yeni bir hastane yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması istemi mecliste!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'nin ilçe nüfusuna oranla kapasitesinin yetersiz kalması ve ilçeye yeni bir devlet hastanesi yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

11 yeni şehir hastanesi geliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada ülke genelinde 11 Şehir Hastanesi için proje hazırlık çalışmalarının başladığını açıkladı.  

Edirne'nin yeni devlet hastanesi TBMM'nin gündeminde!

Edirne'nin Enez ilçesine yapılan devlet hastanesinin kapasitesi ile personel ve fiziki durumu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uzunköprü'de yeni devlet hastanesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zemini kayan Gümüşhane yeni devlet hastanesi pandemi hastanesi oldu!

Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat zemininde kayma olduğu için 5 yıldır hizmete alınmayan yeni devlet hastanesi, Kovid-19 salgını kapsamında pandemi hastanesi yapıldı.

Antalya Döşemealtı'na yeni devlet hastanesi müjdesi!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki hastane sorunu sona eriyor. 100 yataklı devlet hastanesinin inşaat ihalesinin 24 Temmuz ayında yapılacağı duyuruldu.

18 kente yeni şehir hastanesi inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı, şehir hastanesi olmayan kentlere de şehir hastanesi inşa edilmesine ilişkin çalışmalar başlatacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yıl sonuna kadar 5 tane daha şehir hastanesi yapacağız. Hedefimiz 30 büyükşehirin 30’una da şehir hastanesi yapmak” dedi...

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin yurt inşaatı durdu mu?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile yeni devlet hastanesi arasındaki arazide  inşaatına başlanan yurt yapımının durduğu iddia edildi.

2020'de 7 yeni şehir hastanesi açılacak!

Türkiye sağlık alanındaki en önemli yatırımlarına 2020 yılında kavuşacak. Bu yıl 7 ilde bulunan 7 dev sağlık kampüsü hizmete açılacak.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi binasının 3 katı tamamlandı!

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla sürüyor.  Odaların bulunduğu binanın zemin üstü 3 katı tamamlandı...

yeni okmeydanı hastanesi son durum Haberi

yeni okmeydanı hastanesi son durum


Depreme karşı sismik izolatörler kullanılarak, akıllı ve yeşil bina konseptiyle yeniden inşa edilen Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olacak. Eski hastanenin bazı bölümlerinin yıkılmaya başlandığı Yeni Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesinin 2017 Ocak'ta hizmete açılması planlanıyor.


Taş Yapı'nın sismik izolasyon teknolojisi ile hayata geçirdiği 1.000 yataklı yeni hastanenin tek ve çift kişilik tüm odaları 5 yıldızlı otel konforunda olacak.  İçerisinde mağazaların da yer alacağı yeni Okmeydanı Hastanesi yıllık 1 milyon 500 bin ayakta ve 50 bin yatan hastaya hizmet verecek.


Mevcut Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin toplam kapalı alanı 55 bin metrekare iken yeni yapılacak hastanenin toplam kapalı alanı 250 bin metrekare olacak.  Acil durumlarda ihtiyaca cevap verebilmek amacıyla mevcutta 1.300 metrekare olan...