27 / 04 / 2024

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması talebi meclis gündeminde!

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması talebi meclis gündeminde!

Antalya'nın Manavgat ilçesine yeni bir hastane yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Antalya'nın Manavgat ilçesine yeni bir hastane yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı. Arı, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Arı, ''Aşağıdaki sorularımın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim'' diye konuştu.

Arı, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Bakanlığınıza bağlı olarak faaliyet gösteren Antalya'nın Manavgat ilçesindeki devlet hastanesinin fiziki durumu her tarafı dökülen, kapisi penceresi neredeyse kırılmış, dökülmüş, pejmürde bir görüntüye sahiptir. Yazın beş yüz binlere kadar yaklaşan nüfusuyla sadece Antalya'nın değil Türkiye'nin en büyük ilçesi olan Manavgat hem turizm hem de tarıma olan katkısıyla da çok önemli ilçelerimizden bir tanesidir. İlçede yaşamayla beraber gerek çalışmaya gerekse turistik amaçla gelen çok sayıda yerli ve yabancının bulunması nedeniyle yoğun nüfus sirkülasyonunun yaşandığı bu kadar değerli ve önemli ilçemize bu hastane yakışmamaktadır. Manavgat halkı, her seçimde dönemi öncesi siyasi bir söylem olmaktan öteye gidemeyen hak ettiği yeni bir devlet hastanesine bir an evvel kavuşmayı beklemektedir.''

Manavgat a yeni devlet hastanesi yapılması talebi meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı'nın soruları:
1) Her seçim döneminde dile getirilen ancak yerine getiremeyip adeta halkı cezalandırılan Manavgat'a yeni bir hastane yatırımı projeleriniz arasında bulunmakta mıdır? Yoksa neden yoktur? 
2) Varsa, Manavgat halkının mağduriyetine son vermek amacıyla 500 yataklı “A” sınıfı  yeni bir hastane yatırımına ne zaman başlanacaktır? 

Nuran Aydın/Emlakkulisi.com 


Geri Dön