18 / 05 / 2024

yeni osmaniye osb kurulacakmı

yeni osmaniye osb kurulacakmı

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, yatırım yapmak için iş adamlarının sırada beklediği Organize Sanayi Bölgesi’ nin (OSB) ya genişletileceğini ya da ikincisinin kurulacağını söyledi....

TOKİ Osmaniye Kadirli projesi için düğmeye bastı! Tam 307 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Osmaniye'de 307 yeni konut inşa edecek. İhalesi 22 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ'den Osmaniye'ye 160 konutluk yeni proje müjdesi!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2 bin 600 dönümlük yeni OSB alanıyla ilgili gelecek hafta tescil işlemi yapılacağını açıkladı. 

OSB'lere yeşil bayrak hedefi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde, yeni kurulacak OSB'lerde yeşil bayrak hedefini kaleme aldı. 

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Manisa'ya 2 yeni OSB kurulacak!

Yüksek teknolojiye dayalı sanayi yatırımlarını Manisa'ya çekmek amacıyla iki yeni OSB kurulması için çalışmalar hızlandırıldı. MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Osmancalı ve Saruhanlı'da kurulacak OSB'lerle Manisa'yı dünya çapında önemli bir yatırım merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

Afyonkarahisar OSB'ye 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleniyor!

Afyonkarahisar OSB'ye çok sayıda büyük ve orta ölçekli yatırım talebi geldiğini belirten OSB Başkanı Bekir Yeşilay, talepleri karşılamak amacıyla bölgeyi 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleyerek büyüteceklerine dikkat çekti.

Osmaniye'de yeni jandarma binasının temeli atıldı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde inşa edilecek Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binası için çalışmalar başladı. 

OSB'de TOKİ modeli sanayiye can suyu olur!

Kınık Karma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Üyesi Enver Olgunsoy, yeni kurulacak OSB'lerde tesis inşaatlarının TOKİ tarafından yapılmasının sanayi için can suyu olacağına dikkat çekti.

İkitelli OSB için yeni arazi arayışı!

İkitelli OSB Başkanı Mahmut Aydın, İkitelli OSB olarak yeni yatırım arazisi arayışında olduklarını bildirdi. Aydın, ''İstanbul'a yakın illerden birinde 4 milyon metrekarelik OSB arazisi arayışımız var'' diye konuştu.

OSB'lerde yeni dönem!

OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın altını çizdiği ekonomide yeni dönemde OSB'ler kritik rol oynayacak. İşte bizim bu kritik sürece, altyapılarımızla, yatırımcı dostu bakış açımızla, yeni tahsis alanlarımızla hazır olmamız lazım" dedi.

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

TMSF'den Osmaniye OSB'de 102.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

TMSF, smaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrikayı 102 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı. İhale 25 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

yeni osmaniye osb kurulacakmı Haberi

yeni osmaniye osb kurulacakmı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi’ni ziyaret eden Önal, “Yatırım demek istihdam demek, üretim demek. OSB’de yatırım için sırada bekleyen istekliler çok olunca bir karar aşamasına geldik. Mevcut yere yeni alanlar dâhil ederek büyümek ya da başka bir alanda ikincisini kurmak istiyoruz. Bunun kararını verip gerekli çalışmaları hızlandırmalıyız. İş dünyasının bu sürece yapacağı katkıyı önemsiyoruz.” dedi.


TÜMSİAD Osmaniye Şubesi’nin hazırladığı ‘2023 Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi’nin çok önemli olduğunu belirten Önal, “Güzel ve başarılı bir çalışma olmuş. Osmaniye’nin her alanda sorunları tespit edilmiş ve çözüm içinde projeler ortaya konmuş.” diye konuştu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Özkardeş ise dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kamuoyunun ‘2023 Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi’ni büyük bir merakla beklediğini belirten Özkardeş, “142...