04 / 05 / 2024

Osmaniye OSB genişleyecek yada yenisi kurulacak!

Osmaniye OSB genişleyecek yada yenisi kurulacak!

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, yatırım yapmak için iş adamlarının sırada beklediği Organize Sanayi Bölgesi’ nin (OSB) ya genişletileceğini ya da ikincisinin kurulacağını söyledi....



Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi’ni ziyaret eden Önal, “Yatırım demek istihdam demek, üretim demek. OSB’de yatırım için sırada bekleyen istekliler çok olunca bir karar aşamasına geldik. Mevcut yere yeni alanlar dâhil ederek büyümek ya da başka bir alanda ikincisini kurmak istiyoruz. Bunun kararını verip gerekli çalışmaları hızlandırmalıyız. İş dünyasının bu sürece yapacağı katkıyı önemsiyoruz.” dedi.


TÜMSİAD Osmaniye Şubesi’nin hazırladığı ‘2023 Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi’nin çok önemli olduğunu belirten Önal, “Güzel ve başarılı bir çalışma olmuş. Osmaniye’nin her alanda sorunları tespit edilmiş ve çözüm içinde projeler ortaya konmuş.” diye konuştu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Özkardeş ise dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kamuoyunun ‘2023 Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi’ni büyük bir merakla beklediğini belirten Özkardeş, “142 ayrı projenin yer aldığı çalışmada yöneticilerle birlikte alanında uzman 150 kişiyi dinledik. Daha sonra akademisyenler ve mühendislerden oluşan teknik ekibimiz bunlar üzerinde çalışarak ilimizin önceliklerini belirleyerek projeye son halini verdi. Üzerinde iki yıl çalıştığımız projenin filmini ve kitabını hazırlandık. Belediye başkan adayları netleştikten sonra kapsamlı bir programla kamuoyu ile paylaşacağız.” diye konuştu.


Başak Gazetesi


Geri Dön