18 / 05 / 2024

tümsiad osmaniye şubesi

tümsiad osmaniye şubesi

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, yatırım yapmak için iş adamlarının sırada beklediği Organize Sanayi Bölgesi’ nin (OSB) ya genişletileceğini ya da ikincisinin kurulacağını söyledi....

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi açıldı!

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

DİTİB İtalya'dan İyilik Konutları kampanyasına destek!

Türkiye Diyanet Vakfının İdlib'de çadırlarda ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren siviller için başlattığı “İyilik Konutları” kampanyasına, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) İtalya Şubesi de katıldı.

Gayrimenkul yatırımına düşük faiz dopingi!

Haziran ayında Türkiye'de 190 bin konut satıldı. Bu rakamın 230 bin seviyesinde gerçekleşmesi öngörülüyordu. TÜGEM İzmir Şubesi Başkanı Onur Karademir, "Kredi imkanından faydalanan vatandaşlar gayrimenkul sektörüne yatırım yapıyor" dedi.

En fazla yetki belgesi İzmirli emlakçılarda!

TÜGEM İzmir Şubesi Başkanı Gülçin Okay, emlakçılıkta kayıtdışı çalışmaların önüne geçmek ve mesleğin itibarını yükseltmeyi planladıklarını anlatarak en fazla yetki belgesini İzmirli emlakçıların aldığını söyledi.

Gözlemio Türkiye'de 5 yılda 100 şube açacak!

Gözlemio, geleneksel gözleme lezzetini kurumsal bir formata dönüştürdü. İlk şubesi Şişli'de açılan Gözlemio'nun kurucuları, 5 yılın sonunda Türkiye genelinde 100 şube açmayı hedeflediklerini belirtti...

Öngel Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tırtıl Şubesi açıldı!

Öngel Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tırtıl Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

TÜMSİAD üyeleri Ceylan İnşaat’ın yemeğinde bir araya geldi!

Ceylan İnşaat’ın bu yıl 5’incisini düzenlediği ‘Geleneksel Dostlar ile Yaz Sohbetleri’ yemeği, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) üyelerinin katılımıyla Çamlıca Nagehan Restaurant’ta gerçekleşti.

Sakaryalı emeklilere TOKİ konutları müjdesi!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adapazarı Şubesi Başkanı Orhan Büyü, Sakarya'da emekliler için konut müjdesi verdi. Büyü, çalışmaların olumlu ve hızlı şekilde devam ettiğini açıkladı.

Vakıf Katılım 40. şubesini Eskişehir'de açtı!

Vakıf Katılım 40. şubesini açtı. Eskişehir Şubesi ile 40 şubeye ulaşan Vakıf Katılım, bir yılda 19 milyon lira kar elde etti.

Hataylı emekliler TOKİ evleri istiyor!

Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi'ni ziyaret etti. TÜED emekliler için TOKİ konutları istediklerini dile getirdi.

Aydın Nazilli'ye TOKİ geliyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, TÜED Nazilli Şubesi ziyareti sırasında 'Nazilli'ye TOKİ gelecek' sözünü tuttu ve Durasıllı Güzelköy'de bulunan 170 bin 162 metrekare arsa TOKİ'ye emeklilere ev yapımı için tapusu verildi.

Burhanettin Kocamaz: Emekliler de konut sahibi olmalı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Mersin Şubesi tarafından düzenlenen 'Emeklilere TOKİ Projesi' tanıtım toplantısına katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, TOKİ projesinin emekliler için önemine değindi.

tümsiad osmaniye şubesi Haberi

tümsiad osmaniye şubesi

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi’ni ziyaret eden Önal, “Yatırım demek istihdam demek, üretim demek. OSB’de yatırım için sırada bekleyen istekliler çok olunca bir karar aşamasına geldik. Mevcut yere yeni alanlar dâhil ederek büyümek ya da başka bir alanda ikincisini kurmak istiyoruz. Bunun kararını verip gerekli çalışmaları hızlandırmalıyız. İş dünyasının bu sürece yapacağı katkıyı önemsiyoruz.” dedi.


TÜMSİAD Osmaniye Şubesi’nin hazırladığı ‘2023 Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi’nin çok önemli olduğunu belirten Önal, “Güzel ve başarılı bir çalışma olmuş. Osmaniye’nin her alanda sorunları tespit edilmiş ve çözüm içinde projeler ortaya konmuş.” diye konuştu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Özkardeş ise dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kamuoyunun ‘2023 Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi’ni büyük bir merakla beklediğini belirten Özkardeş, “142...