15 / 05 / 2024

yeni proje fırsatları

yeni proje fırsatları

Her gün yeni bir proje görücüye çıkıyor. Lansmana özel fiyat ve ödeme alternatifleri ile müşterilerle buluşturulan bu projeler hem yatırımcıya hem de konut alıcısına kazandırıyor. İşte lansmana özel fiyat avantajının sunulduğu projeler…

Fuzul Topraktan Arnavutköy geliyor! Yeni proje!

Fuzul Holding’in en genç iştirakleri arasında yer alan Fuzul Topraktan'ın yeni projesi Arnavutköy 27 Nisan'da görücüye çıkıyor. Lansman fırsatları sunulan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alacak.

Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı! 50 bin dolar peşinatla ABD'de konut fırsatı!

ABD'de kiralama hizmeti, ev sahibi temsilciliği, yatırım danışmanlığı gibi pek çok hizmet sunan Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı.

Fırat Life Style'dan Ankara'ya 476 konutluk yeni proje!

Fırat Life Style, başkent Ankara'da 476 konutluk yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek projede 887 milyon 286 bin 978 TL'ye mal olacak.

Orient Blue Tuzla'da lansmana özel fırsatlar! 800 konutluk yeni proje!

Orient Blue Tuzla projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. İşte 800 konutun yer aldığı Orient Blue Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Elite Life FSM'de lansman fırsatları başladı! Yeni proje!

Elite Life FSM projesinde toplam 96 adet konut yer alıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu projenin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Maia Marine lansmana özel yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Aydın ili, Kuşadası'nın Türkmen Mahallesi'nde yükselen Maia Marine, Maia Yapı tarafından inşa ediliyor. Maia Marine lansmana özel yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Teraskale Çanakkale birinci etap yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Maksi İstanbul İnşaat tarafından Çanakkale ili, Lapseki ilçesi Umurbey'de yükselen Teraskale Çanakkale birinci etabı yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

İnci Mahall Akçalar'da lansmana özel indirim fırsatı! Yeni proje!

İnci Mahall Akçalar projesinde lansmana özel indirim fırsatları sunuluyor. Bursa'da hayata geçirilen projenin teslimlerinin 18 sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Nap Yapı İnşaat tarafından Kocaeli ili Kandıra ilçesi Kefken Mahallesi'nde yükselen Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje, işte detaylar...

Casa Vita Mogan’da lansman fırsatı! Yeni proje!

Casa Vita Mogan’da lansman fırsatları devam ediyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Casa Vita Mogan’da 21 villa bulunuyor.

Kendo Orman'da lansman öncesi fırsatlar! Yeni proje!

İnşaat çalışmalarının önümüzdeki hafta başlayacağı Kendo Orman projesinde lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Kendo Orman projesinin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Çelebi Podyum'da lansmana özel fırsatlar! Yeni proje!

Çelebi Group imzası ile inşa edilen Çelebi Podyum projesinde lansmana özel  fırsatlar sunuluyor. Çelebi Podyum projesinde 272 konut yer alıyor.

Ferce Bağlıca'da lansman fırsatları! Yeni proje!

Ankara'da hayata geçirilen Ferce Bağlıca projesinde yer alan konutlar için lansman fırsatları sunuluyor. İşte Ferce Bağlıca projesi ile ilgili detaylar...

yeni proje fırsatları Haberi

yeni proje fırsatları

Neredeyse hergün bir proje lansmana çıkıyor. İstanbul’un farklı bölgelerinde farklı nitelikte konutlar üretiliyor. Böylesine büyük bir rekabet ortamında müşteriyi satış ofisine çekmek de ister istemez güçleşiyor. Bunun etkisiyle inşaat yatırımcıları projelerini “lansmana özel avantajlı fiyatlarla” müşterileriyle buluşturuyor. Böylelikle hem yatırımcı firma hedef kitlesiyle daha kolay ulaşıyor hem de müşteri bu fiyat avantajından faydalanıyor. Yani hem yatırımcı kazanıyor hem de müşteri. Müşteri kazanıyor çünkü projenin başlangıcından bitiş sürecine kadar fiyatlarda neredeyse yüzde 20-30’lara kadar artış oluyor. Dolayısı ile projenin başlangıcında konut almayı tercih edenler hem daha uygun fiyatla ev sahibi oluyor hem de aldığı ev daha fazla prim yapıyor. Eğer sizde ilk fiyat fırsatlardan faydalanmak istiyorsanız bu projelere bir göz atmalısınız…