27 / 04 / 2024

Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı! 50 bin dolar peşinatla ABD'de konut fırsatı!

Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı! 50 bin dolar peşinatla ABD'de konut fırsatı!

ABD'de kiralama hizmeti, ev sahibi temsilciliği, yatırım danışmanlığı gibi pek çok hizmet sunan Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı.



Amerika'da kiralama hizmeti, ev sahibi temsilciliği, yatırım danışmanlığı gibi pek çok hizmet sunan Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı.

Investhome Inc. Kurucusu Emin Berk Sever konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada en çok önem verdikleri noktanın yatırım için ideal projeler üretmek olduğunu söyleyerek, "Müşterilerimize kazançlı gayrimenkul fırsatları oluşturmak için çalışıyoruz. Çünkü, sıfır projelere yoğun kiracı ilgisi aşikar. Bu anlamda Washington'ın yüksek talep gören bölgelerinde projeler her zaman için güvenli yatırım aracı şeklinde görülüyor" diye konuştu.

Açıklamasında sunmuş oldukları hizmetlerin dışında tüm süreçlerde şeffaflığa özen gösterdiklerine değinen Emin Berk Sever, "Örnek konutlarımız için sanal turlar gerçekleştiriyoruz. Böylece de yatırımcı ABD'ye gelmeden satın alacağı evin tüm detaylarını detaylı olarak inceleyebiliyor. Projelerin yapım süreçlerini de çevrimiçi şekilde müşterilerimizle paylaşıyoruz. Bu gibi birkaç noktaya daha dikkat etmemiz, yatırımcılarımız ve şirketimiz arasında güven oluşturuyor" dedi.

Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı! 50 bin dolar peşinatla ABD de konut fırsatı!


“TÜRK YATIRIMCILAR İÇİN EN KOLAY SATIN ALIM SÜRECİNİ SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ”

ABD'de ev satın almak için vatandaşlık, oturum izni ve ülkeye girişin gerekmediğini dile getiren Emin Berk Sever, Türk yatırımcılar için en kolay satın alım sürecini sunmaya çalıştıklarını belirterek, bu sebeple Amerika'da yatırım hizmeti sunan şirketlerden daha çok talep gören bir marka olduklarını söyledi.

Açıklamasında bunun sebebini güvenli yatırım imkanı sunmaları olarak belirten Emin Berk Sever, "Tüm projelerimizde inşaat bitirme teminatına sahip. Yatırım yapılan emlak için kiralama hizmeti, kiracıyla iletişim, finans fırsatları, ev sahibi temsilciliği, topraktan satın alım gibi pek çok işlemi yatırımcılarımız adına gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimiz kârlı yatırım için ülkelerinden çıkış bile yapmıyor” dedi.


“HEM BİR İNŞAAT HEM DE BİR YATIRIM DANIŞMANLIĞI ŞİRKETİYİZ”

Hem bir inşaat hem de bir yatırım danışmanlığı şirketi olduklarını belirten, Emin Berk Sever, “ABD'de pek çok inşaat şirketi var fakat Türk yatırımcılara bu kadar geniş çaplı yatırım olanağı sunan, teminat gösterebilen, kiralamadan yönetim hizmetine kadar birçok hizmet sunan bir inşaat şirketi yok” diye konuştu.

“8 PROJEMİZLE 75 MİLYON DOLARLIK YATIRIM SERMAYESİNE ULAŞTIK”

20 seneyi aşkın tecrübeleriyle emlak sektöründe ABD'de yatırım kalıbının dışına çıktıklarını kaydeden Emin Berk Sever “Çeşitli, güvenli yatırım alternatifleri,  ev sahibi temsilciliği hizmeti, kira garantisi, mortgage ile yatırım yapma olanağı sunuyoruz. Bizim amacımız Türk yatırımcılar için Amerika’da güvenli yatırım denildiği zaman ilk akla gelen şirket olmak. Şu ana dek 8 projede 75 milyon dolarlık yatırım sermayesine ulaşmış durumdayız” dedi.

“YATIRIM SERMAYEMİZİ 150 MİLYON DOLARA ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ”

Şirketinin yüksek yatırım sermayesi ve geniş proje ağını da ABD'de yatırım yapmak isteyen Türk yatırımcılara sunduğunu dile getiren Sever, “Bu ay sonunda sonunda gerçekleştireceğimiz ‘2617 Penn Residence’ isimli projemizin lansmanı ile yatırımcılara yeni fırsatlar sunacağız. Bu projemizde avantajlı ödeme seçenekleri de sunuyoruz. Sadece 50 bin dolar gibi bir peşinatla Amerika'da yatırım yapmayı mümkün kılacağız. Her projemizde olduğu gibi yüzde 35 peşinatla mortgage kullanımı da sağlayacağız. 2024 yılında buna benzer 3 projemizi daha hayata geçireceğiz. 2024 yılının 2 yarısında da yatırım sermayemizi 150 milyon dolara çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Konut piyasası gücünü 2025'te gösterecek! İşte konut ve ofis kiralarını düşürecek o yöntem...

1999'dan önceki binaların balkonları adeta bir saatli bomba!

Konut kredisi taksitleri uçtu: 3 milyon liralık konutun maliyeti 9,5 milyon liraya yaklaştı!


Geri Dön