04 / 05 / 2024

yeni proje konutları nerede

yeni proje konutları nerede

Yeni projelerden konut almak, ev sahibi olmak isteyen herkesi iki kez düşündürür. Henüz ortada daha bir şey olmadığı için firmalar örnek daire gösterip diğer her şeyi yazıyla, maketle, resimle anlatıyorlar.

Kapital Gayrimenkul'den Esenyurt'a 2 bin konutluk yeni proje geliyor! 

Kapital Gayrimenkul Esenyurt'ta 2 bin konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede konutların dışında ticari alanlara da yer verilecek.

TOKİ'den Ankara'ya 994 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 994 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Ankara projesinde konutların yanı sıra dükkan, ilkokul, ortaokul ve cami de yer alacak.

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

TOKİ Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

TOKİ'nin Gaziosmanpaşa projesinde yer alan konutlar için yeni tarih açıklandı. 431 konutun yer alacağı yeni proje Yıldıztabya Mahallesi'nde yükselecek.

TOKİ'den İzmit'e dev proje müjdesi! Tam 711 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmit'te 711 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede ayrıca konutların dışında 12 adet dükkan da bulunacak.

Başkent'e 496 konutluk yeni proje! Aslankan Beytepe 2023 Konutları için düğmeye basıldı!

Başkent Ankara'ya 496 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı. Kaş Enerji İnşaat imzasıyla yükselecek proje 220 milyon liraya mal olacak. Aslankan Beytepe 2023 Konutları ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Nevşehir'e 168 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 168 konutluk yeni proje inşa edecek. Paylaşılan detaylara göre, projede ayrıca konutların dışında 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

Nivak Florya'da yüzde 40 peşin ve 12 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Nivak Group tarafından Florya'ya toplamda 96 konutluk yeni proje inşa ediliyor. Nivak Florya'da konutlar yüzde 40  peşin ve 12 ay vade fırsatı ile satılıyor. Peki Nivak Florya konut fiyatları ne kadar? Nivak Florya fiyat listesi...

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 409 konutluk yeni proje müjdesi! 

81 ilde yeni konutlar inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 409 konut ve 5 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den İstanbul Esenler'e 255 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler'de 255 konut ve 48 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den İstanbul'a 255 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler Atışalanı Mahallesi'nde 255 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Düzce Merkez'e 63 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Manisa'ya 78 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başlanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

yeni proje konutları nerede Haberi

yeni proje konutları nerede

Doğal olarak geriliyorsunuz, korkuyorsunuz, merak ediyorsunuz. Bir yandan fiyat avantajının olması, diğer yandan ise aldığınız riskin çoğalması uykularınızın kaçmasına neden olabiliyor. Türkiye’de konut pazarlama sektörünün öncüsü İngiliz – Türk ortaklı uluslararası konut pazarlama şirketi Universal 21 ‘in yaptığı gibi bu riski sizin için sıfırlayan firmalar kazancınızı da maksimuma ulaştırıyor.


Hangi inşaat firmasının yaptığına bakın!

Öncelikle daire alacağınız şirketin daha önce benzer projeleri bitirmiş olması önemlidir. Satılmış dairelerin içinde yaşayan insanların sorunsuz yaşadığı, mutlu olduğu ve şirketle ilişkilerinin teslimden sonrada sorunsuz devam ettiği projeleri yapan şirketler başarılı şirketlerdir. Firmanın daha önce teslim ettiği projelere bakın ve referans alın.


Türkiye’nin lider emlak konut proje pazarlama şirketi Universal21’in Yönetici Ortağı Monica Anca Skorochod şunları söylüyor: “Öncelikle inşaatı yapan firmanın güvenilir olmasına, daireyi vaat edilen tarihte,...