03 / 05 / 2024

yeni şehirin toplam alanı

yeni şehirin toplam alanı

Yenişehir projesinde toplam 26 milyon ağaç yer alacak. Yeni Şehir projesinin yüzde 42'i yeşil alanlardan meydana gelirken, toplam alanı ise 453 milyon metrekare olarak belirlendi.

TOKİ'den İstanbul'a 3 yeni projeyle tam 1.348 konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'da 3 yeni projede toplam 1.348 konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Ocak ve Şubat aylarında yapılacak. 

TOKİ'den 5 şehre 1.734 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinde toplam 1.734 adet konut yer alacak.

TOKİ'den 3 şehre 583 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 3 şehirdeki yeni projeler için düğmeye bastı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşa edeceği yeni projelerde toplam 583 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 1.244 konutluk iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin iki yeni projesinde toplam 1.244 konut yer alacak.

TOKİ'den Ankara'ya 689 konutluk 5 yeni proje geliyor! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden ve 81 ilde toplam 250 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 5 yeni projede toplam 589 konut hayata geçirecek.

Yeni Levent'te Dap Gayrimenkul'ün ve Emlak Konut GYO'nun toplam geliri yükseldi! 

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinde Asgari Şirket Payı Toplam Gelirlerinin yükseldiğini duyurdu. Peki her iki şirketin projedeki toplam geliri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Ankara'ya 1.508 konutluk 5 yeni proje! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 5 yeni projede toplam 1.508 konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Ankara'nın 4 ilçesine 2.719 yeni konut geliyor!

Dar ve orta gelirli aileler için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'nın 4 ilçesinde 8 yeni projede toplam 2.719 konut inşa edecek.

TOKİ'den Ankara'nın 5 ilçesine tam 3.400 ucuz konut geliyor! Tarihler duyuruldu, bakmadan geçenler bin pişman olur!

Dar ve orta gelirli aileler için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'nın 5 ilçesinde 10 yeni projede toplam 3.400 konut inşa edecek.

TOKİ'den Ankara'ya 10 yeni projede tam 3.400 ucuz konut geliyor! Ankaralılar bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 10 yeni projede toplam 3.400 konut hayata geçirecek.

TOKİ Gaziantep projeleri için düğmeye bastı! Şehitkamil'e 1.167 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 2 yeni projede toplam 1.167 konut inşa edecek. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Toplam ihracatta yeni bir rekora imza atacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk ekonomisinin yıl sonu ihracat hedefine yönelik, "Bu yıl toplam ihracatta 200 milyar dolara ulaşarak yeni bir rekora imza atmayı bekliyoruz" dedi.

TOKİ'den 1.880 yeni konut geliyor!

Alt ve orta gelirli ailelerin ev hayallerini gerçekleştiren TOKİ, Haziran ayında 11 yeni proje için ihaleye çıkacak. Kurum 11 yeni projede toplam 1.880 adet konut inşa edecek...

yeni şehirin toplam alanı Haberi

yeni şehirin toplam alanı

453 milyon metrekare alanda kurulacak olan Yenişehir projesi, 7 milyon 500 bin kişiye yaşam alanı sağlayacak. İstanbul'dan sonra en büyük şehir olacak Yenişehir'de yeşil alan kaç metrekare olacak sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Yenişehir projesinde yüksek tepelerde 100 metre aralıklarla 460 gökdelen kurulacak. Projede 2 ila 14 katlı apartmanlar, teras evler ve villalar yer alacak. 


Yenişehir projesinin yollara ayrılan kısmı ise 108 milyon metrekare. 50 milyar dolar maliyetle kurulacak olan projede trafik oluşmasın diye yollar 8 şeritli olarak tasarlanmış durumda. 


Yenişehir'de yeşil alan kaç metrekare olacak?

Yenişehir'de yeşil alan kaç metrekare olacak sorusunun yanıtı 146 metrekare olarak belirlendi. Projede imar parseline 167 milyon metrekare ve havalimanına ise 78 milyon metrekare alan ayrılmış durumda. 


Yenişehir projesinde ayrıca; 210 bin araç kapasiteli otoparklar, küçük tekneler için...