01 / 05 / 2024

yeni semt merkezi

yeni semt merkezi

Konak Belediyesi’nin kısa sürede tamamladığı Mersinli Mahallesi’ndeki yeni semt merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İş dünyasının yeni çekim merkezi Vadistanbul Ofisleri oldu!

İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olarak görünen Vadistanbul projesi 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanlarıyla iş dünyasının da en önemli adreslerinden biri oldu.

Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli atılıyor!

Malatya Mişmişpark Fuar alanı içerisinde inşa edilecek Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

İstanbul ve Ankara'ya 'yeni polis merkezi amirlikleri' yapılacak!

İstanbul'da 24 ve Ankara'da 4 yeni polis merkezi amirliği yapılacak, İstanbul'da kullanılamaz hale gelen 5 polis merkez amirliği yenilenip akıllı bina sistemiyle yeniden inşa edilecek.

Çanakkale'ye yeni cazibe merkezi geliyor!

Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi sosyal donatıları ve seyir terasıyla yeni bir cazibe merkezi oluşturacak. 100 metre yüksekliğindeki kulenin yüzde 55'i tamamlandı.

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi 4 Mayıs'ta açılıyor!

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 4 Mayıs'ta açılacak. Kurumun yurtdışı teşkilatı MÜSİAD Global ve yurtiçi yapılanması da bundan sonra faaliyetlerine MÜSİAD Yerel olarak devam edecek.

İBB’den Taksim'e yeni sanat merkezi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’a yeni bir sanat merkezi daha kazandırdı. Taksim Sanat, Taksim Meydanı Metro girişinde “Resmemaneti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Resim Koleksiyonu” sergisi ile kapılarını açtı.

Osmangazi Küplüpınar’a yeni spor merkezi!

İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'daki gençlere hizmet verecek yeni bir spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Karşıyaka'ya 2 yeni mahalle merkezi geliyor!

Şemikler’de hayata geçirilen projeyle ‘mahalle merkezi’ sayısını 10’a çıkarmaya hazırlanan Karşıyaka Belediyesinden Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerine de müjde geldi.

Kocaeli Sekapark’ta kongre merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark’ta yeni kongre merkezi inşa ediliyor. Bölgede bulunan eski Mannesman Fabrikası yenilenerek modern bir kongre merkezine dönüşecek.

Üsküdar'a iki yeni semt polikliniği!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi iki farklı hastanenin semt polikliniğinin açılışını yaptı.

Gaziosmanpaşa'ya yeni sosyal tesis!

İstanbul’un yeni cazibe merkezi olan Gaziosmanpaşa’da tesisleşme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçede birçok büyük organizasyonun yapılmasına imkân sağlayacak olan Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi’nde sona yaklaşıldı.

 Konak Belediyesi'nden bir semt merkezi daha!

Konak Belediyesi, yeni yatırımlarından biri olan Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezini hizmete açmak için çalışmalarını hızlandırdı. 

Konak Aziziye Semt Merkezi tamamlandı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Aziziye Semt Merkezi'ni tamamladı.

yeni semt merkezi Haberi

yeni semt merkezi

Konak Belediyesi’nin Mersinli Mahallesi’nde inşa ettirdiği Nazime Sacide Akarcalı Semt Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Törene Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Konak Kaymakamı Mustafa Çek, Belediyesi Meclis Üyeleri, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve semt sakinleri katıldı. Yaptığı bağışla semt merkezine annesiyle birlikte adını veren hayırsever Sacide Akarcalı ise rahatsızlığından ötürü törene katılamadı.


MAHALLELİNİN YÜZÜ GÜLDÜ

Konak Belediyesi’nin Bizim Çocuklar Orkestrası’nın müzikleriyle renk kattığı törende ilk sözü Mersinli Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Bayduğa aldı. 1955 yılında kurulan mahallelerinin yıllar sonra ilk kez bir kamu yatırımına kavuştuğunu dile getiren Bayduğa, tüm mahalleli adına Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a teşekkür etti. Bayduğa, “Dört dönemdir mahalle muhtarlığını yürütüyorum, bu dönem sesimizi Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş duydu. Mahalleli kadınlarımızın çok istediği bu güzel...