04 / 05 / 2024

yeni şirketler 2015

yeni şirketler 2015

Kurulan şirket sayısı şubatta, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 15.59 artarak 4 bin 676, kapanan şirket sayısı ise yüzde 9.1 azalarak bin 99 oldu. Yılın ilk 2 ayında 11 bin 980 şirket ve kooperatif kuruldu.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun Beykoz projesi başlıyor. Proje 700 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Konutları'nın lansmanını gerçekleştiren Atabek Atabek Şirketler Grubu yeni projeler için düğmeye bastı.

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Gayrimenkul ve girişim sermayesi fonları sektör için can suyu oldu!

Gayrimenkul ve girişim sermayesi fonları sektör için can suyu oldu. Sadece bu alanda uzmanlaşacak yeni şirketler kuruldu. Halihazırdaki şirketler ise yeni fonlar kurarak pazar payı kapma savaşına başladı bile...

Esas Holding şirket alma çalışmalarını hızlandırdı!

Havacılık, perakende ve eğlence, sağlık, gıda, gayrimenkul ve lojistik olmak üzere altı temel sektörde yatırımları bulunan Esas Holding bünyesine yeni şirketler satın alma yönündeki çalışmalarına hız verdi.

İnşaat sıfırdan yatırımda birinci!

Türk şirketler, 2015'te yurtdışına 2.4 milyarı sıfırdan yatırım olmak üzere 5.9 milyar dolar yatırdı. Son 2 yılda tutar 15.2 milyar doları bulurken, en çok yatırım İngiltere'ye yapıldı.

Merosa Şirketler Grubu İstanbul'da 4 yeni projeye başlıyor!

Merosa Şirketler Grubu, İstanbul'da Avrupa ve Anadolu yakasında 4 yeni projeye başlayacak. Merosa'nın patronu Yusuf Katipoğlu ile şirketin planladığı yeni projelerini ve yatırımcı ilişkilerini konuştuk...

Yeni ev sahipleri 2015'te 9.5 milyar TL tapu harcı ödedi!

2015 yılında 1 milyon 289 bin 320 konutun satıldığı Türkiye'de yeni ev sahipleri, tapu harçları için kesenin ağzını açarak 9 milyar 577 milyon 653 bin lira ödedi.

Site yöneticiliği, meslek olarak Anadolu'ya yayılıyor!

Binlerce insanın bir arada yaşadığı çok konutlu siteler, 'Site Yönetimi' sektörünü ortaya çıkardı. Yabancı büyük oyuncuların da yer aldığı sektörde özellikle Anadolu'da yeni şirketler kuruluyor.

Yeni Gimat GYO 2015 yılının gelir tablosunu yayınladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak ile 31 Aralık 2015 dönemine ait Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Kızılbey Vergi Dairesine verilmiş olan gelir tablosunu yayınladı.

yeni şirketler 2015 Haberi

yeni şirketler 2015

Kurulan şirket sayısı şubatta, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 15,59 artarak 4 bin 676, kapanan şirket sayısı ise yüzde 9,1 azalarak bin 99 oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), şubat ayına ilişkin kurulan-kapanan şirket istatistiklerini açıkladı. 


Buna göre, şubatta kurulan şirket sayısı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 15,59 artış gösterdi ve 4 bin 676 oldu. Bu dönemde kapanan şirket sayısı ise yüzde 9,1 azalarak bin 99 olarak gerçekleşti. Kurulan şirket ve kooperatif sayısı, yılın ilk 2 ayında 11 bin 980 olarak gerçekleşti. 


Buna göre, şubatta kurulan şirket sayısı bir önceki aya göre yüzde 15,48, gerçek kişi ticari işletme sayısı yüzde 30,78 azaldı. Kooperatif sayısı ise yüzde 36,84 artış gösterdi. Kapanan şirketler bir önceki aya göre yüzde 59,03, kooperatifler...