21 / 05 / 2024

yeni statlar nerelere yapılacak

yeni statlar nerelere yapılacak

Başbakan Binali Yıldırım, dün Diyarbakır'da açıkladığı yatırım destek paketinde, bölge için üç yeni stadyum müjdesi verdi. Başbakan Yıldırım, "Batman'da 15 bin, Diyarbakır'da 33 bin, Malatya'da (inşaat başladı) 25 bin kapasiteli stadyum yapacağız" diye konuştu.

TOKİ'den kiradan ucuza ev sahibi olma fırsatı! Sıfırdan başlayacak projeler açıklandı

Konut krizinin iyice derinleştiği bugünlerde hükümet soruna çare olması için peş peşe projeler açıklıyor. Konut finansmanı kapsamında kaynak ayrılan TOKİ, yeni lokasyonlarda yeni evler inşa edecek. Peki TOKİ'nin inşa edeceği yeni evler nerelere yapılacak?

Karşıyaka'nın stat tepkisi!

20 yıldır umutla yeni statlarına kavuşmayı bekleyen Karşıyaka taraftarları, 1 Kasım’daki 106. kuruluş yıl dönümünde 10 bin kişiyle yürüyüş yaparak tepkilerini gösterecek.

Rusya'daki görkemli statların faturasını kim ödeyecek?

Rusya’da Dünya Kupası için bir çok yeni stat inşa edildi. Fakat şampiyona sonrasında bu görkemli statlar yerel yönetimlere hayli yüklü bir maliyet getirecek.

Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak!

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statlarının temel atma töreni Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. İzmir'deki Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak.

Göztepe ve Karşıyaka statlarının ihalelerinde maliyet farkı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ,İzmir Milletvekili Hamza Dağ'la bir araya geldi. Altuğ, Göztepe ve Karşıyaka statları için düzenlenen yeni ihalelerdeki maliyet farkına dikkat çekti.

TOKİ'den Göztepe ve Karşıyaka’ya modern stat!

TOKİ, Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edecek. Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statları,proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamikleri baz alınarak hazırlandı.

Türk futbolunun büyük stat hamlesi! İşte yeni statlar!

Türkiye'de son 3 yılda 26 farklı şehirde 30 stat için çalışma yapılırken, bunların 10'u tamamlandı, 9'u bitme aşamasına geldi, 4'ünde ise inşaat çalışmaları devam ediyor. Kalan 7 stadın yapımına da kısa sürede başlanacak.

Ali Erten: Yeni statlar İzmir'e çok yakışacak!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statları için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Eğer her şey yolunda giderse, 2018- 19 sezonunda 3 yeni stat hizmete girmiş olacak" müjdesini verdi.

Ankara’nın yeni stadı için Avrupa'daki 3 stat örnek alındı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Ankara’ya yapılacak yeni stadyum projesinde Real Madrid, Chelsea ve Arsenal gibi kulüplerin statlarından örnekler alındığını belirtti.

İşte Süper Lig'in yeni sezonunda tamamlanacak 4 stat!

Süper Lig''in yeni sezonunda 4 takım yeni stadında ilk kez sahaya çıkmanın heyecanını yaşayacak. Trabzonspor, Adanaspor, Akhisar Belediyespor ve Gaziantepspor, sezon içinde yapımı tamamlanması planlanan yeni statlarında seyircisi önüne çıkmak için gün sayıyor.

Türkiye'de yeni yapılan statlar taraftar sayısını artıracak!

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Türkiye'de yeni yapılan statların birçok kişiyi statlara çekerek, taraftar sayısını artırdığını söyledi.

Türk Telekom Arena en pahalı stat özelliği taşıyor!

Süper Lig’in 5 büyük takımı teker teker yeni statlarına kavuşuyor. Bu statların toplam değeri ise 1.7 milyar TL’yi (608 milyon dolar) buluyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena'da hasret bitiyor!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'ya hasretlerinin sona ermek üzere olduğunu belirterek, yeni statlarında lig şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacaklarını savundu.

yeni statlar nerelere yapılacak Haberi

yeni statlar nerelere yapılacak

Başbakan Binali Yıldırım, dün Diyarbakır'da açıkladığı yatırım destek paketinde, bölge için üç yeni stadyum müjdesi verdi. Başbakan Yıldırım, "Batman'da 15 bin, Diyarbakır'da 33 bin, Malatya'da (inşaat başladı) 25 bin kapasiteli stadyum yapacağız" diye konuştu. Başbakan ayrıca bölgeye 15 yeni gençlik merkezinin açılacağını ve gençlerin spor alanları ile daha fazla buluşturulacağını...