14 / 05 / 2024

Yeni TOKİ Vizyonu panel

Yeni TOKİ Vizyonu panel

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 7 Kasım ’da TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’ın konuşmacı olarak katılacağı ‘Yeni Türkiye, Yeni TOKİ Vizyonu’ konulu panel düzenleyecek..

TOKİ kura takvimi güncellendi! İller art arda belli oldu! İşte 24 Ocak 8 Şubat 2023 yeni TOKİ çekiliş takvimi

TOKİ 7. Etap kura takvimini güncelledi. İller art arda belli oldu. İşte 24 Ocak 8 Şubat 2023 yeni TOKİ çekiliş takvimi...

İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022?

TOKİ’nin İstanbul’da yapacağı konutlara dair detaylar özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşların ilgisini çekiyor. Peki İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022? İşte o detaylar!

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

TOKİ indirim kampanyası nedir? 2022 TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ için yeni bir indirim kampanyası yapılacağını duyurdu. Peki TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ indirim kampanyası nedir? TOKİ indirim kampanyasına kimler başvurabilir?

TOKİ 25 bin konut daha ihale edecek!

Yeni şehircilik vizyonu doğrultusunda büyük bir sosyal konut hamlesi başlatan TOKİ,59 ilde 134 ilçede yürütülen 163 kentsel dönüşüm projesine bu yıl 66 proje ilave ederek yaklaşık 25 bin konutun daha ihalesini yapacak.

Yeni şehircilik vizyonu!

Toplu Konut idaresi Başkan Vekili Ömer Bulut, TOKİ Dergi’nin bu ay yayımlanan sayısında yeni şehircilik vizyonunu anlattı…

Gümüşhane'de TOKİ konutlarına başvurular başlıyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, yapımı tamamlanmak üzere olan 530 konutluk yeni TOKİ konutlarının başvurularının 18 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Halk Bankasına yapılacağını açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimliği olan şehirler bırakacağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni Şehircilik Vizyonu" doğrultusunda, şehirlerin planlama ve tasarımında milli ve manevi değerlere, medeniyetlerin miraslarına ve kültürel kodlarımıza sahip çıkan bir anlayışın hâkim kılınacağını söyledi...

Nevşehir'de TOKİ bölgesindeki yollar yenileniyor!

Nevşehir Belediyesinin ana ulaşım yollarının yenilenmesine yönelik çalışmaları kapsamında yeni TOKİ bölgesinde ikinci kat sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı..

Afyon İscehisar'a TOKİ müjdesi!

İscehisar'da yapımı devam eden TOKİ konutlarının inşaatını inceleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, "İhtiyaç olması halinde yeni TOKİ konutlarının yapımı tekrardan düşünülebilir" şeklinde açıklama yaptı.

Edremit Belediyesi'nden Yeni TOKİ Konutları'na spor sahası!

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Yeni TOKİ 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaptırılan spor sahasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Burdur'a 4. Etap TOKİ müjdesi!

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'a ziyarette bulundu. Yeni TOKİ konutlarının yapılması için görüşmeler gerçekleşti.

TOKİ Pendik projesi nerede inşa edilecek?

İstanbullulara yeni TOKİ müjdeleri veren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan Silivri ve Pendik-Tuzla'da 5’er 10’ar bin konut üreteceklerini söyledi.

Yeni TOKİ Vizyonu panel Haberi

Yeni TOKİ Vizyonu panel
MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu’nca düzenlenecek panelde 'Yeni Türkiye’nin Yeni Şehirleri, Kentsel Dönüşüm ve Yurtdışı Müteahhitlik' alanında TOKİ potansiyelinin kullanımı gibi sektör adına önemli konular ele alınacak. MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, geleceğin Türkiye ’sinin doğru temeller üzerine inşa edilmesini hedeflediklerini...