06 / 05 / 2024

yeni WaterGarden

yeni WaterGarden

Ziylan Grup, geçen yıl İstanbul Ataşehir’de WaterGarden eğlence merkezim açmıştı. Şirket henüz bu yatırımın bir yık dolmadan yeni bir WaterGarden açmak için çalışmalara başladı.

Yeni WaterGarden geliyor!

Ziylan Grup, geçen yıl İstanbul Ataşehir’de WaterGarden eğlence merkezim açmıştı. Şirket henüz bu yatırımın bir yık dolmadan yeni bir WaterGarden açmak için çalışmalara başladı.

WaterGarden, AVM tasarımına yeni bir soluk getiriyor!

İç mekan tasarımı Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch Mimarlık imzası taşıyan WaterGarden açık, yarı açık ve kapalı mekanlar arasındaki güçlü kurgusu ve yenilikçi yaşam merkezi konseptiyle AVM tasarımına yeni bir soluk getiriyor.

WaterGarden Ataşehir'in yeni eğlence merkezi olacak!

Ziylan Grup, 55 yıllık deneyimi yenilikçi anlayışı ve söktördeki öncü kimliğiyle "Hayata Yepyeni Bir Tat" katmak amacıyla, Ziylan Gayrimenkul olarak gastronomi ve eğlence merkezi "WaterGarden İstanbul" projesini gerçekleştiriyor.

Tekirdağ'a yeni kent merkezi projesi

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, şehrin en önemli projesi olan yeni kent merkezi projesi için 6 bin dönüm alanda düzenleme yapacaklarını söyledi.

Domino's 30 yeni şube açacak

Domino's Pizza, 2009'da 30 yeni şube daha açarak 136 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

yeni WaterGarden Haberi

yeni WaterGarden

1960’larda temelleri atılan ve bugün ikinci kuşak tarafından yönetilen Ziylan Grup, ayakkabı sektöründeki Flo Mağazacılık dışında gıda ve gayrimenkul alanlarında da bazı şirketleri bünyesinde bulunduruyor. Ziylan Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim şirketi, her ne kadar 2014 yılında karma kullanımlı gayrimenkul projelerine imza atmak için kurulsa da, ilk etapta iki AVM projesini hayata geçirdi. İlk olarak Sultanbeyli’de Atlas Park AVM yatırımıyla dikkati çeken şirket, ardından ise İstanbul Ataşehir’de WaterGarden İstanbul’u açtı.


Ziylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, henüz bu projenin geri dönüşünü almadan yeni WaterGarden’lar için arazi bakmaya başladı. İlk etapta İstanbul Avrupa Yakası’nda Beylikdüzü ya da Üçüncü Havalimanı yakınlarında bu projenin benzerini hayata geçirmek istediğini söyleyen Ziylan, bunun için arazi bakmaya başladığını ifade ediyor. Doğru yeri bulduğunda satın almanın yanı...