28 / 04 / 2024

yeni yıldırım projesi

yeni yıldırım projesi

Yıldırım’ı inşa etmek için düğmeye bastıklarını söyleyen Edebali, “İnsanlarımıza hak ettikleri hayat şartlarını sağlayan ve şehrimizin marka değerini artıracak bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyoruz” dedi.

Yeni Yıldırım planında yeşil alanlar daha fazla olacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşümün kilit noktasının yeşil alanlar olduğunu belirterek, bu konuyu kesinlikle göz ardı etmeyeceklerinin altını çizdi.

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleriyle bir araya geldi.

Binali Yıldırım'dan İstanbul'a 955 yeni kreş müjdesi!

Cumhur ittifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, yaptığı açıklamada; İstanbul'un 300 tane mahallesinde kreş yok. Bu mahallelerin hepsine kreş yapacağız. Toplam 955 tane yeni kreş yapacağız" dedi.

Bursa Yıldırım'a iki yeni spor tesisi inşa edildi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, iki yeni spor tesisi daha hayata geçirdi.

Yıldırım Belediyesi'nden 6 yeni okul!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçeye 6 yeni okul kazandırıyor.

Yıldırım Belediyesi'nden 54 yeni okul alanı!

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında imar revizyonuna gittiği Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Çınarönü, Yavuzselim, Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde mevcut 22 okula ek olarak yeni planlarda 54 eğitim alanı oluşturdu.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

Bursa Yıldırım'a yeni kreş inşa edildi!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, Millet Mahallesi’ndeki kreşin inşaatını tamamladı.

Binali Yıldırım: Cumhuriyet'in şanına yakışan yeni havalimanı hayırlı olsun!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreninde konuşma yaptı. Yıldırım, "Kuruluşunun 95. yılında Cumhuriyet'in şanına yakışan bu eser, ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi...

yeni yıldırım projesi Haberi

yeni yıldırım projesi

Modern yapılaşması ile Türkiye’ye örnek olacak Yıldırım’ı inşa etmek için düğmeye bastıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İnsanlarımıza hak ettikleri hayat şartlarını sağlayan ve şehrimizin marka değerini artıracak bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyoruz” dedi.


Vatandaşların depreme dayanıklı, modern, yeşillikler içinde ve sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş konutlarda huzur içinde oturabilmesi için Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini başlatan Yıldırım Belediyesi, bu yolda önemli bir mesafe kat etti.


MAKETLER HAZIR

Yıldırım’ın çehresini değiştirecek dönüşüm kapsamında ‘Mevlana - Ulus Dönüşüm Projesi’nin maketi Yıldırım Belediyesi hizmet binasında vatandaşların beğenisine sunuldu. Samanlı Bulvarı ile Samanlı Kavşağı’ndan Otosansit’e giden 11 Eylül Bulvarı’nın kesiştikleri köşeden başlayacak ve 55 hektarlık alanda uygulanacak proje kapsamında 4 binden fazla konut ile cami, okul, sağlık alanları ve alışveriş merkezi...