30 / 04 / 2024

Yeni Yüksekova projesi

Yeni Yüksekova projesi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırıları sebebi ile evleri hasar gören terör mağdurları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca TOKİ'ye yaptırılan konutların tamamlanmasıyla yeni ve modern yaşam alanına kavuşacak.

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

TOKİ Arnavutköy 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! Kanal İstanbul manzaralı 621 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Arnavutköy 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Kanal İstanbul manzaralı 621 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Arnavutköy Baklalı projesi detayları...

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy 2023 Projesi kura tarihi belli oldu mu? Emlak Konut Yenişehir Evleri'nde son dakika

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy 2023 Projesi kura çekimi tarihi belli oldu mu? İşte Emlak Konut Yenişehir Evleri'nde son dakika...

TOKİ Konya projesi için yeni yıl müjdesi geldi! 258 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi için yeni yıl müjdesi geldi... 258 yeni konutu aman kaçırmayın...

Hakkari Yüksekova’ya TOKİ geldi! 160 ucuz konut yapacak!

TOKİ'nin Hakkari Yüksekova projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Hakkari Yüksekova projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Hakkari Yüksekova 2022 sosyal konut projesi...

Hakkari Yüksekova'da terör mağduru aileler yeni yuvalarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova Esenyurt mahallesinde hayata geçirilen 1.355 konutun inşaatı tamamlanıyor.

Vatandaşlar 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi için TOKİ'yi soru yağmuruna tuttu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal medya hesaplarına geçen yıl gelen sorulardan en çok merak edilen konu 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi oldu.

Skyland İstanbul’dan yeni yıla özel kampanya!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni teknolojiler, kusursuz mimari ve konforu prestijle buluşturduğu projesi Skyland İstanbul’da yeni yıla özel kampanya sunuluyor.

Büyükyalı projesi için yeni imar planı hazırlandı!

Zeytinburnu sahilinde 16/9 gökdelenlerinin yanında bulunan eski tank fabrikası arazisi üzerine yapılan Büyükyalı projesi için mahkeme kararını etkisizleştirmek amacıyla yeni imar planı hazırlandı.

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Yüksekova Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi!

Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde yapımı tamamlanan Dilimli Barajı´nda sular altında kalacak olan 5 köy yolu ve Edendere karayolu için yeni yol ve Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi.

Terör mağdurları Yeni Yüksekova ile rahata kavuşacak!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırıları sebebi ile evleri hasar gören terör mağdurları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca TOKİ'ye yaptırılan konutların tamamlanmasıyla yeni ve modern yaşam alanına kavuşacak.

Mar Yapı'dan Sefaköy Oerlikon projesi geliyor! Yeni proje!

Mar Yapı, Sefaköy Oerlikon projesi için kolları sıvadı. 52 milyon 207 bin 344 TL'ye mal olacak proje 34 ayda tamamlanacak..

Yeni Yüksekova projesi Haberi

Yeni Yüksekova projesi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde huzur ve güvenliğin tesisi amacıyla iki yıl önce PKK'lı teröristlere yönelik 13 Mart'ta sokağa çıkma yasağıyla başlayan ve 20 Nisan'da tamamlanan "Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu"nun ardından teröristlerin neden olduğu mağduriyetlerin giderilmesi için başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) olmak üzere ilgili kurumlarca başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre terör saldırılarında evleri yıkılan veya kullanılamayacak durumda olanlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca TOKİ'ye Esenyurt Mahallesi'nde yaptırılan konutların tamamlanması için çalışmalar yoğun şekilde sürüyor.

Doğalgazla uyumu, çevre düzenlemeleri, park, taziye evi, cami, okul ve iş yerleri ile modern standartlarda yapılan 3 bin 63 konuttan, fiziki durumu büyük ölçüde tamamlanan bin 830'unun yıl sonunda hak sahiplerine teslim...