05 / 05 / 2024

yenibiriş.com gayrimenkul

yenibiriş.com gayrimenkul

2011’in yeniden büyüme yılı olarak nitelendirildiği gayrimenkulde iş ilanları hızla artıyor. Yenibiris.com verilerine göre çalışan ihtiyacı yüzde 110 artmış durumda. Sektörde en çok satış danışmanı aranıyor

8 soruda gayrimenkul satış vaadi sözleşmeleri!

Avukat Taha Hüseyin Çebi, Emlakkulisi.com okurları için ''Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesinde eksik iş ve ayıplı itfa kavramları ile alıcının ayıplı ifa kapsamında talepleri ve Yargıtay kararlarını'' kaleme aldı. İşte o yazı...

Tapu.com Aracılar Kulübü'nü kurdu!

Tapu.com, Aracılar Kulübü uygulamasını başlatarak gayrimenkul satışı yapıp fatura kesebilecek herkese portföyünü açıyor...

Altın Emlak ve Tapu. com'dan dev iş bilirliği!

Tapu .com ve Altın Emlak, gayrimenkul pazarlamasında güçlerini birleştiriyor. Yapılan işbirliği ile artık Altın Emlak temsilcilerinin portföyleri Tapu .com’un portalında da yer alacak..

Yatırımcıların yeni gözdesi: Ticari gayrimenkul!

Türkiye'de son yıllarda ticari gayrimenkul yatırımı talebi hızla artıyor. Omenkul.com kurucusu Erkan Meydanlıoğlu, yatırımcıların ticari gayrimenkul yatırımına ilgisinin arttığına dikkat çekti.

Gayrimenkul sektörü 2019'dan umutlu!

Emlakkulisi.com olarak Realtor Gayrimenkul'ün kurucusu Anıl Ulaş Övençoğlu ile bir röportaj gerçekleştirdik. İşte Övençoğlu'nun sektör değerlendirmeleri...

Tapu.com iş birliği yaptığı finansal kurum sayısını 14’e çıkarttı!

Ekspertiz raporlu gayrimenkulleri ciddi alıcılarla buluşturan Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com, yeni anlaşmalarla beraber iş birliği yaptığı finansal kurum sayısını 14’e çıkarttı.

Tapu.com 100 milyon TL’lik satış hacmini geçti!

Gayrimenkul fiyatını şeffaf ve rekabetçi bir ortamda, satıcının değil alıcıların belirlediği gayrimenkul sitesi tapu.com, 100 milyon TL’lik satış hacmini geçti..

Tapu.com'un satışları yüzde 104 büyüdü!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul online açık artırma sitesi tapu.com’un satışları 2017 yılında bir önceki yıla göre yüzde 104, satış hacmi ise yüzde 135 oranında artış gösterdi.

Tüketici gayrimenkulü 2017'de de güvenli liman olarak gördü!

2017 yılını değerlendiren Endeksa.com'un Kurucu Ortağı ve CEO'su Görkem Öğüt, tüketicinin gayrimenkulü 2017'de de güvenli liman olarak gördüğünü söyledi. Öğüt, pek çok ilde konut fiyatlarının yüzde 50'nin üzerinde artış gösterdiğini ifade etti.

Gayrimenkul okuryazarlığı, yatırımda doğru karar alınmasını sağlıyor!

Zingat.com Kurucu Ortağı ve CEO'su Ahmet Kayhan,"Yatırım konusunda danışmanlık ve rehberlik yapabilmek için gayrimenkul okuryazarı olmanız gerekiyor" dedi.Kayhan, gayrimenkul okuryazarlığının Türkiye'de de yaygınlaşması için çalışmalar başlatığını dile getirdi.

İstanbul’un gayrimenkul piyasasında öne çıkan 15 ilçe!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak faaliyetlerine devam eden endeksa.com’un verilerine  göre İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakalarında 15 ilçe konut piyasasında öne çıkıyor. 

Kanal İstanbul dört ilçede gayrimenkul fiyatlarını artıracak!

Kanal İstanbul‘un güzergahında yer alan dört ilçede gayrimenkul fiyatlarının artması bekleniyor. Endeksa.com’un Kurucu Ortağı ve CEO‘su Görkem Öğüt, özellikle Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir ve Arnavutköy‘de fiyatların artacağına dikkat çekti. 

Kanal İstanbul gayrimenkul fiyatlarını uçurdu!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak faaliyet gösteren endeksa.com’un Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Öğüt, Kanal İstanbul projesinin güzergahında yer alan Küçükçekmece, Başakşehir, Esenyurt ve Arnavutköy ilçelerinde gayrimenkul fiyatlarının arttığını aktardı.

yenibiriş.com gayrimenkul Haberi

yenibiriş.com gayrimenkul



Son beş yılda özellikle nitelikli konut projelerinin çoğalması da gayrimenkul sektörüne ilgiyi artırdı. Yapı-inşaat sektörüyle birlikte gayrimenkulde 1 milyon 910 bin kişi çalışıyor. Bu yıl yüzde 6-7 oranında büyümesi beklenen sektörde, iş ilanları ve başvurular önemli oranda yükseldi. İlanlar son 6 ayda yüzde 110 oranında artarken, başvurulardaki artış ise yüzde 257 oldu. Yenibiris.com verilerine göre sektörde şu dönemde bin 500 kişi aranıyor. Bunun yanı sıra teknik ara eleman sıkıntısı gayrimenkulde de var. Üst düzey yönetici, mimar ve mühendislerden oluşan taraf ile işçi kesimi arasında köprü görevi yapacak teknikerlere ihtiyaç duyuluyor. 

Danışmanların sorunu ücretlendirme


Sektörde en çok gayrimenkul satış danışmanına ihtiyaç duyuluyor. Bu kişilerde aranan başlıca kriterler ise etkili insan ilişkileri kurabilmek ve bunu ilerletebilmek, teknolojiyi sevmek, kurumsal yapıya bürünebilmek, dış görünüşüne...