09 / 05 / 2024

Yenibosna Basın Aksı imar planı ne zaman askıdan indirilecek

Yenibosna Basın Aksı imar planı ne zaman askıdan indirilecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bahçelievler Yenibosna Basın Aksı revizyon nazım imar planına yapılan itirazlara ilişkin, Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan imar plan tadilatını askıya çıkardı. İşte o plan...

Küçükçekmece 1/5000  ölçekli plan tadilatı askıda!

Küçükçekmece ilçesi, Yenibosna Basın Aksı Güneyi 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Torkam E5 basın toplantısı 8 Nisan'da!

"Altın Aks’ın gözde projesi iş ve yaşam standartlarını zirveye taşıyor" sloganı ile tanıtılan Torkam E5 basın toplantısı 8 Nisan'da...

Yenibosna Basın Aksına ilişkin imar planı değişikliği askıda!

Bahçelievler İlçesi, Yenibosna Basın Aksına ilişkin plan tadilatı bugün askıya çıktı..

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna basın lansmanı 24 Ekim'de!

Luxera Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projelerinin basın lansmanı 24 Ekim'de yapılacak. 

Basın İlan Kurumu Yenibosna’ya taşınıyor!

Cevizlibağ'a kiracı olarak taşınan Basın İlan Kurumu, Yenibosna'da kendine genel müdürlük binasına taşınacak.

Basın Ekspres'e 30 markalı projeyle 13 bin konut inşa ediliyor!

asın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Basın Ekspres'e 30 yeni markalı konut projesi inşa ediliyor. Yenibosna- Sefaköy-Halkalı-Güneşli-İkitelli hattına 13 bin yeni daire geliyor.

Basın Ekspres aksı ve Güneşli, İstanbul'un en gözde ofis bölgesi olacak!

Hızla gelişen İstanbul gayrimenkul piyasasında, Avrupa yakasının en dikkat çeken ve en hızlı gelişen bölgelerinin başında Basın Ekspres aksı ve Güneşli geliyor.

Basın Ekspres aksı İstanbul’un en prestijli ofis bölgesi olacak!

İBB arafından hazırlanan İstanbul Stratejik Planı’nda Prestij Hizmet Alanı ve Merkezi İş Alanı olarak tanımlanan Basın Ekspres ve Güneşli’ de hayata geçen yatırımlar, bölgenin yakın gelecekte İstanbul’un en prestijli ofis bölgesi olacağına işaret ediyor.

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Basın Ekspres iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek proje Yenibosna'da Basın Ekspres bölgesinde yükselecek. Baş Yapı-Doğa Şehircilik Basın Ekspres iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 659 60 93 olarak belirlendi.

Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres projesi Kasım'da başlıyor!

Doğa Şehircilik - Baş Yapı Ortaklığı, Yenibosna'da Basın Ekspres bölgesinde yapacakları proje için çalışmalara devam ediyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek projede konut ve ofisler olacak...

Prime İstanbul ile Basın Ekspres'in değişimi hızlanıyor!

Türkiye’nin güçlü kuruluşlarından Saraylı Grubu ve Eren Holding, Dünya Otel devi Accor Group ile İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Basın Ekspres’te; “Altın Aks”ın sembolü olacak projesini tamamlama aşamasına geldi.

Bahçelievler Yenibosna Basın Aksı imar planı 31 Ekim'de askıdan indiriliyor!

Bahçelievler 1/5000 ölçekli 12 Temmuz 2013 onanlı Yenibosna Basın Aksı Revizyon Nazım İmar Planı'na yapılan itirazlara ilişkin İBB Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan plan tadilatı, 31 Ekim 2014'te askıdan indiriliyor.

Bahçelievler Yenibosna Basın Aksı imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bahçelievler Yenibosna Basın Aksı revizyon nazım imar planına yapılan itirazlara ilişkin, Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan imar plan tadilatını askıya çıkardı. İşte o plan...

Yenibosna Basın Aksı imar planı ne zaman askıdan indirilecek Haberi

Yenibosna Basın Aksı imar planı ne zaman askıdan indirilecek

Bahçelievler İlçesi, 1/5000 ölçekli 12 Temmuz 2013 onanlı Yenibosna Basın Aksı Revizyon Nazım İmar Planı'na yapılan itirazlara ilişkin Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan plan tadilatı bugün (2 Ekim 2014 Perşembe) ilanen askıya çıkarıldı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28442 dosya numaralı imar planını 21 Temmuz 2014'te onayladı. Yenibosna Basın Aksı imar planı, 31 Ekim 2014'te askıdan indirilecek.


Bahçelievler Yenibosna Basın Aksı imar planını indirmek için tıklayın!

Emre Kulcanay /...