15 / 05 / 2024

Yeniçağ Taahhüt İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Yeniçağ Taahhüt İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Yeniçağ Taahhüt İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emir Bozboğan, İsmet Köroğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Kadıköy, Eğitim Mahallesi, F.Kerim Gökay Caddesi, Poyraz Sokak 'ta kuruldu.

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı tarafından kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Min Grup Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Min Grup Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Gül tarafından kuruldu.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Altınkılıç ve Kemal Altınkılıç ortaklığında kuruldu.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Arak İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arak İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Halid Babelli tarafından açıldı.

Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir’de açıldı. Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 3 milyon TL bedelle Mihraç Çetin tarafından açıldı.

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi açıldı!

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Amanet tarafından açıldı. 

Hema Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Şengezer ve Murat Acat ortaklığında kuruldu.

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 40 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Güneş tarafından açıldı.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Yeni Ufuklar Taahhüt İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ufuklar Taahhüt  İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Reem Odeh tarafından kuruldu. 

Yeniçağ Taahhüt İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Yeniçağ Taahhüt İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Yeniçağ Taahhüt İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emir Bozboğan, İsmet Köroğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Kadıköy, Eğitim Mahallesi, F.Kerim Gökay Caddesi, Poyraz Sokak 'ta kuruldu. 


Yeniçağ Taahhüt İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Eğitim Mahallesi, F.Kerim Gökay Caddesi, Poyraz Sokak Sadıkoğlu 1 İş Merkezi...