16 / 05 / 2024

Yeniçağa Gölü adres

Yeniçağa Gölü adres

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde bulunan gölün yüzeyi buz tuttu. İlçede gece sıcaklığın sıfırın altında 15 dereceye kadar düşmesinin ardından Yeniçağa Gölü'nün yüzeyi buz tuttu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Başakşehir'de sahibinden satılık gölün fiyatı şaşırttı!

İstanbul, Başakşehir'de sahibinin satışa çıkardığı 4 dönümlük alandaki göl yeni sahibini bekliyor. Gölün fiyatı herkesi şaşırtıyor...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 2 yeni okul inşa edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde hayata geçirecekleri iki yeni okulun inşasına yakın zamanda başlayacaklarını söyledi.

Asboğa Gölü turizme kazandırılacak!

Yurdun kış turizminde önde gelen merkezlerinden Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Asboğa Gölü'nün turizme kazandırılıp yöredeki turizmin 12 aya yayılması planlanıyor. 

Turyap Gül İnşaat açık artırması nerede? 

Hemen teslim ve temen tapu fırsatının sunulduğu Gül İnşaat gayrimenkulleri açık artırmayla 6 Şubat 2018 Salı günü satışa çıkarılıyor...

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artıma ihalesi 2018!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile 6 Şubat'ta satışa çıkarılıyor. 

Turyap Gül İnşaat açık artırma ihalesi 2018!

Gül İnşaat, Turyap aracılığı ile 212 gayrimenkulünü açık artırmayla satışa çıkarıyor. Açık artırma 6 Şubat Salı günü saat 12:00'de Double Tree By Hilton'da yapılacak..

Gül İnşaat açık artırması ne zaman?

Gül İnşaat toplam 212 konut ve işyerini açık artırmayla satışa çıkarıyor. Peki Gül İnşaat açık artırması ne zaman? diyorsanız işte yanıtı...

Gül İnşaat 212 gayrimenkulü açık artırmayla satışa çıkardı!

Gül İnşaat, 10 projesindeki 212 adet konut ve işyerini açık artırmayla satışa sunuyor. Müzayede Turyap aracılığı ile 6 Şubat Salı günü saat 12:00'de gerçekleştirecek..

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

Karayolları binası Van Gölü kıyısına dolgu yapılarak mı inşa edilecek?

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü hizmet binasının Van Gölü kıyısına dolgu yapılarak inşa edilmesi kararı mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

World Cities Expo İstanbul’a sayılı günler kaldı!

Günümüzün akıllı şehirlerini sürdürülebilir yaşam vizyonuyla geleceğe taşıyan dünyanın öncü kurum, kuruluş ve uzmanlarını bir araya getirecek World Cities Expo İstanbul’a sayılı günler kaldı.

Larissa Göl Evleri satışa çıktı!

Erdn İnşaat imzasıyla İzmir Menemen'de hayata geçen Larissa Göl Evleri satışa çıktı. Dün lansmanı gerçekleşen bin 200 konutluk projede birinci etap teslimleri 20 ay sonra gerçekleşecek.

Yeniçağa Gölü adres Haberi

Yeniçağa Gölü adres


Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde bulunan gölün yüzeyi buz tuttu.


İlçede gece sıcaklığın sıfırın altında 15 dereceye kadar düşmesinin ardından Yeniçağa Gölü'nün yüzeyi buz tuttu. 


Belediye görevlileri, ziyaretçileri gölün üzerinde yürümemeleri konusunda...