05 / 07 / 2024

yenice mahallesi doğalgaz

yenice mahallesi doğalgaz

İNGAZ ekipleri tarafından 25 Eylül 2014 tarihinde başlatılan doğalgaz hattı şebeke inşaatında sona gelindi. 10 gün zarfında Yeniceköy sakinleri doğalgaz kullanabilecek. Aktaş, Cerrah, Edebey ve Çeltikçi mahallelerine de doğalgaz müjdesi verdi.

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Üsküdar'daki kaçak yapılarda elektrik, doğalgaz ve su hizmeti kesildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

Malatya'da 8 milyon TL'ye icradan satılık doğalgaz malzemeleri fabrikası!

Malatya İcra Dairesi, Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, Cihadiye Mahallesi 219 ada, 1 parselde yer alan doğalgaz malzemeleri fabrikasını 8 milyon 5 bin 165 TL'ye icradan satıyor... 

Fatsa Mustafa Kemal Paşa Mahallesi doğalgaza kavuştu!

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki doğal gaz çalışmaları son sürat devam ediyor. İlçedeki Evkaf ve Dolunay Mahalleleri’nin ardından Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne de doğalgaz verildi.

Trabzon Çukurçayır’a doğalgaz geliyor!

Trabzon Çukurçayır Mahallesi’nde doğalgaz için boru döşeme çalışmalarına başlandı.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şehrimizin en yoğun konut yerleşiminin olduğu bölgelerden biri olan Çukurçayır’a doğalgaz ulaştırmak için çelik boru döşeme çalışmalarına başladık." dedi.

Trabzon Çukurçayır'a doğalgaz müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı ilk toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Çukurçayır Mahallesi’ne doğalgaz ulaştırılması içinde çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı

Ufuk Doğalgaz Mühendislik Makina Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Doğalgaz Mühendislik Makina Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Yeşil tarafından 215 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Yeşilırmak Doğalgaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Doğalgaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Açarı ve Hatice Açarı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Esenyurt, Battalgazi Mahallesi, Duygu Sokak'ta kuruldu.

Entes Doğalgaz Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entes Doğalgaz Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Yıldız ve Necat Hulusi Sarıoğlu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kars Yenişehir Konutları'nda doğalgaz krizi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından dar gelirli vatandaşlar için Kars Merkez Yenişehir Mahallesi’nde yaptırılan TOKİ konutlarının bir kısmının doğalgazı, bazı abonelerin borçlarını ödememesi nedeniyle kesildi.

Bitlis doğalgaz çalışmaları ne durumda?

Bitlis Belediyesi Eş Başkanı Hüseyin Olan, doğalgaz çalışmasını yerinde inceledi. Olan, Beşminare Mahallesi, TOKİ 1, 2 ve 3. etaplarında çalışmanın sürdüğünü ifade etti.

Alibeyköy doğalgaz hattındaki sızıntı önlendi!

Alibeyköy'de metro çalışması sırasında zarar gören doğalgaz hattındaki sızıntı önlendi. Alınan bilgiye göre, Çırçır Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda metro inşaatı çalışması sırasında doğalgaz ana dağıtım hattı zarar gördü.

Şanlıurfa'da doğalgaz çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Devteşti, Ahmetyesevi ve Sırrın Karşıyaka Mahallesi'ni doğalgaz ile buluşturan projenin ilk kazmasını vurdu. Başkan Güvenç, hızlıca mahallenin ara caddelerine doğalgaz çekmek için kolları sıvadıklarını vurguladı.

yenice mahallesi doğalgaz Haberi

yenice mahallesi doğalgaz

İNGAZ ekipleri tarafından 25 Eylül 2014 tarihinde başlatılan doğalgaz hattı şebeke inşaatında sona gelindi. 10 gün zarfında Yeniceköy sakinleri doğalgaz kullanabilecek. Çalışmaları inceleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cerrah, Edebey ve Çeltikçi mahallelerine de doğalgaz müjdesi verdi.

Aktaş, “İNGAZ tarafından gerçekleştirilen çok önemli çalışmaları yerinde inceledik. 25 Eylül 2014 tarihinde Yeniceköy Mahallemiz için çok önemli bir tarihti. Seçim öncesinde de bir vaadimiz vardı. Doğalgaz çalışmalarının ilk kazmasını o gün vurmuştuk. Aradan yaklaşık 5 ay gibi zaman geçti. 10 gün içinde Yeniceköy Mahallesi’ne doğalgaz kullanılmaya başlayacak. Mahalle halkımızı abonelikle alakalı başvuru yapmaya davet ediyoruz. Abonelik işlemlerini yaparlarsa, 15 gün içerisinde gaz almamaları için bir neden olmayacak” diye konuştu.

İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun ise, “Belediyeyle koordineli çalışmalarımız devam ediyor. Branş alma ve...