19 / 05 / 2024

yeniceköy huzurevi

yeniceköy huzurevi

Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni huzurevi binasının bir hayırsever tarafından Yeniceköy'e yapılacağı müjdesini verdi.

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

2040'ta ilave 28 bin kişilik huzurevi kapasitesine ihtiyaç duyulacak!

Günümüzde geleneksel aile yapısından çekirdek aile yapısına geçilmesiyle yaşlıların yalnızlaşması daha da arttı. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Özdil Şahin ilerleyen yıllarda huzurevi kapasitesinin daha da artacağını dile getirdi.

Yeşilköy Özel Vahide Sultan Huzurevi taşeron firmaya mı kiralandı?

Yeşikköy Bakyaşam Huzurevi'ne yerel seçimler öncesinde Özel Vahide Sultan Huzurevi tabelası asıldı. Binanın Belediye Meclisi'nin aldığı kararla üçüncü şahıslara yani taşeron firmaya kiralandığı iddia edildi...

Samsun Çarşamba'ya huzurevi ve yurt müjdesi!

İlçedeki çalışmalarını sürdüren Çarşamba Belediyesi, Çarşamba Huzurevi ve Yurtkur Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu’nun inşaat çalışmalarına başladı.

Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'u tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi.

Fatsa Huzurevi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlara son sürat devam ettiklerini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Fatsa Huzurevi Projesi’nin ihalesinin yapıldığını söyledi.

Kıbrıs Lapta Huzurevi yenilenmeyi bekliyor!

Kıbrıs’ta 1950'li yıllarda ıslah evi olarak inşa edilen Lapta Huzurevi çürümeye terk edildi. 6 ay önce tamamen boşaltılan bina yenilenmeyi bekliyor.

İnegöl Fatma Göztepe Huzurevi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl'de inşa edilen Fatma Göztepe Huzurevi ve Aş Evi açıldı. Açılışa, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala katıldı.

Kırşehir Kaman'a 150 kişilik huzurevi yapılacak!

Kırşehir Kaman’a 150 kişilik Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için Kaman Belediyesi tarafından 25 yıllığına 20 dönüm arsa tahsis protokolü imza töreni yapıldı.

Fatsa Huzurevi'ni Ordu Büyükşehir tamamlayacak!

Fatsa Belediyesi'nin yapımına başladığı ve yüzde altmışı tamamlanan huzurevi binası, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı son toplantısında Manisa Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılı bütçesi görüşüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ayrıca Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi Projesi yapılacağının da müjdesini verdi.

Kepez Şefkat ve Huzurevi yılbaşında açılıyor!

Kepez Belediyesi'nin yaptırdığı 50 yataklı şefkat ve huzurevi, yılbaşında hizmete giriyor. Kütükçü Mahallesi'nde yapılan huzurevi inşaatı tamamlandı.

İzmir'e 5 yıldızlı otel konseptinde huzurevi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarım kalan açılışları tamamlamak için geldiği kentte, yenilenen kıyı şeridi açılışını yaparken İzmir'i örnek kent ilan etti

yeniceköy huzurevi Haberi

yeniceköy huzurevi

Belediye Başkan"Yardımcıları Alper Taban ve meclis üyeleriyle birlikte huzurevini ziyaret eden Başkan Alinur Aktaş, yaşlılara pijama takımı hediye etti. Çeşitli ikramlarda bulunulan ziyarette yeni huzurevinin bir hayırsever tarafından Yeniceköy'e yapılacağını bildiren Aktaş, "Huzurevi ve aşevi olarak kullandığımız binamızda değerli büyüklerimizi ziyarete geldik. Bu hafta biliyorsunuz Yaşlılara Saygı Haftası. Dönem dönem bizler buraya bayramlar başta olmak değişik günlerde gelmeye çalışıyoruz. Şu an 36'sı erkek, 4'ü kadın olmak üzere 40 sakinimiz var. Farklı faaliyetlerle onları eğlendirmeye, dinlendirmeye çalışıyoruz. Ama bunun yanında da biliyorsunuz yeni bir huzurevi ve aşevi projemiz var. Allah nasip, kısmet ederse şu anda bir hayırsever marifetiyle bir huzurevi yapyoruz. İlerleyen günlerde onları da detaylı bir şekilde açıklayacağım. Bu alanda hastanenin kalkmasıyla beraber komple bir kentsel dönüşüm çalışması olacağı...