09 / 05 / 2024

Yenigün Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Yenigün Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Yenigün Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kemal Yenigün ve Figen Yenigün imzasıyla kuruldu.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

Alfa Karya Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Karya Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedel ile Yavuz Ören ve Mehmet Enes Babalıoğlu ortaklığında kuruldu.

People And Places Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

People And Places Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Şimşek, Salim Can Kirişçi ve Mehmet Özgümüş ortaklığında kuruldu.

Renovasyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Renovasyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Arıcı tarafından kuruldu.

Lektos Gayrimenkul Geliştirme İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lektos Gayrimenkul Geliştirme İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mert Yanpal ve Tolga Ozan tarafından kuruldu.

Stela Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stela Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Menderes Utku tarafından kuruldu.

Toprak İş Ve Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Toprak İş Ve Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Nuri Yurdakul ve Burak Oral ortaklığında kuruldu.

Parkadana Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Parkadana Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Mermer ve Mahmut Ahmet Ünal ortaklığında kuruldu.

AFT Gayrimenkul Geliştirme Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

AFT Gayrimenkul Geliştirme Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alay Topel tarafından kuruldu.

Ege Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İlteriş K Erdemir tarafından kuruldu.

Ren Şehircilik Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ren Şehircilik Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi  bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Öziş tarafından kuruldu. 

Umut Şenol, Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Sorumlusu oldu!

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Umut Şenol, Beşiktaş'ın Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirme Sorumlusu oldu...

Famu Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Famu Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Alkan tarafından kuruldu.

Yenigün Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Yenigün Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi


Yenigün Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kemal Yenigün ve Figen Yenigün imzasıyla kuruldu. 


Yenigün Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü hisseli ve hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak buralara kendi namına veya hasılat paylaşımı da dahil her nevi konutlar,  işyerleri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor sahaları, yeşil alanlar, toplu konutlar yapmak, yaptırmak, kiraya vermek, kiralamak satmak,  2. Her türlü gayrimenkulleri satın alabilir, satabilir, parsellere bölerek hakiki ve hükmi şahıslara satmak üzere hukuki mali ve ticari işlemler ile mevzi imar projeleri ve diğer projelerin yapım ile intifa irtifa sükna tapu cins tashihi kat mülkiyeti ifraz tevhit yapar devir ve ferağ verebilir ve bu konularla...