26 / 05 / 2024

yenikapı göztepe arası kaç dakika

yenikapı göztepe arası kaç dakika

Boğaz'ı denizin altından birleştirecek Avrasya Tüneli'nde son 75 metreye gelindi. Kazlıçeşme'den tünele giren bir araç, trafiğin en yoğun olduğu saatte bile 15 dakikada karşıya geçecek.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan İBB’ye Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için 75 milyon Euro’luk ek kredi!

İBB ve EBRD arasında, Ümraniye – Ataşehir - Göztepe metro hattı projesinde kullanılmak üzere, toplam 75 milyon Euro’luk ek kredi anlaşmasına imza atıldı. İşte ayrıntılar...

Kadıköy Göztepe'de kentsel dönüşüm tartışması!

Kadıköy'ün Göztepe Mahallesi'nde dönüşüm tartışması büyüyor. Yapıkredi İkramiye Evleri'nin sakinleri ve belediye arasında anlaşma sağlanamıyor...

Türkerler Holding, Göztepe’nin sponsoru oldu!

Türkerler Holding, 14 yıl sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Göztepe’nin Süper Lig’deki sponsoru oldu. Türkerler’in Mahall Bomonti İzmir markasıyla Göztepe Spor Kulübü arasındaki işbirliği anlaşması Kazım Türker ve Mehmet Sepil tarafından imzalandı.

Kazlıçeşme Göztepe arası 15 dakikaya iniyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan açılmasına günler kalan Avrasya Tüneli'yle ilgili "20 Aralık'tan itibaren inşallah araçlar, Tarihi Yarımada'yı gezmeden yaklaşık 15 dakikada Kazlıçeşme'den Göztepe'ye gidebilecek hale gelecek" dedi.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı ihalesi 10 Ağustos'ta!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı inşaat ihalesi 10 Ağustos Çarşamba günü saat 10:00'da gerçekleşecek. Proje tamamlandığında Ümraniye ve Göztepe arası yolculuk süresini 19,5 dakika olacak.

İzmir Göztepe Stadı yeniden ihaleye çıkacak!

Yeniden yapılmak üzere yıkılan İzmir Karşıyaka ve Göztepe Statı yerel yönetimler merkezi idare arasındaki çekişme yüzünden ortada kaldı. Danıştay, Göztepe Stadı'nın yapımının ihaleye çıkacağını belirtti.

Avrasya Tüneli ile Kazlıçeşme-Göztepe arası 15 dakikaya inecek!

Denizin 106 metre altında inşa edilen Avrasya Tüneli sayesinde İstanbul Kazlıçeşme-Göztepe arası 100 dakikadan 15 dakikaya inecek. Projenin 2016 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Göztepe Devlet Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Göztepe SSK Hastanesi inşaatı sırasında cadde ile hastane arasında bırakılması gereken mesafenin daraltıldığı ortaya çıktı. Hastanenin ihalesini Taş Yapı üstleniyor.

Pırlanta Göztepe Residence fiyatları!

Pırlanta Göztepe Residence fiyatları 540 bin 65 lira ile 3 milyon 100 bin lira arasında değişiyor. Fikirtepe'de yükselen Pırlanta Göztepe Residence'ta peşin alımlara yüzde 10 indirim yapılıyor...

Pırlanta Göztepe satılık!

Pırlanta Göztepe satılık daire alanları 66 ile 290 metrekare arasında değişiyor. 8 bin 774 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen proje Erkan İnşaat imzası taşıyor.

Göztepe Yonca Konutları'nda teslimler 2016'da!

Uzunal Tau Yapı tarafından Göztepe'de yükselen Yonca projesi 9 kattan oluşuyor. Konut büyüklükleri 157 ve 175 metrekare arasında değişiyor.

İZSU’dan Güzelyalı ve Göztepe’ye 4.3 milyon TL’lik yatırım!

Yağışlarda su birikintilerinin önüne geçmek için kentin pek çok noktasında 2004 – 2014 yılları arasında 220 kilometre uzunluğunda yağmur suyu kanalı döşeyen İZSU, çalışmalarını Güzelyalı ve Göztepe mahallelerinde sürdürüyor.

Göztepe-Kazlıçeşme arası 15 dakikaya inecek!

Asya ve Avrupa'yı deniz altından geçen kara yolu tüneliyle birbirine bağlayacak olan proje tamamlandığında Göztepe-Kazlıçeşme arası 15 dakikaya inecek.

yenikapı göztepe arası kaç dakika Haberi

yenikapı göztepe arası kaç dakika

Türkiye'nin mega projelerinden Avrasya Tuneli'nde sona yaklaşıldı. Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin, Asya ve Avrupa'yı deniz tabanı altından geçen karayolu tüneliyle birbirine bağlayacak projede son 75 metreye gelindiğini açıkladı. Bilgin, doğu ve batı yönünde karada inşa edilen tünellerin kazı işleminin tamamlandığını, kazı işlemlerinin bu ay sonuna kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi. Bilgin, "Türkiye, tünelcilik teknolojisinde çığır açan Avrasya Tüneli ile dünyanın en başarılı mühendislik eserlerinden birine sahip olacak" diye konuştu. 


AÇILIŞ 2016 YILINDA 

Her iki yakadaki karayolu tünellerinde de kazı çalışmalarının tamamlandığını belirten Bilgin, proje kapsamında yol ve sanat yapı çalışmalarının sürdüğünü, Kazlıçeşme- Göztepe hattında hizmet verecek Avrasya Tüneli ile İstanbul'da trafiğin çok yoğun olduğu güzergahta yolculuk süresinin 15 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Bitiş tarihinin, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Eski Ulaştırma, Denizcilik ve...