15 / 05 / 2024

yenikapı kadıköy arası tüp geçit

yenikapı kadıköy arası tüp geçit

1981 yılında Yenikapı-Kadıköy arasında deniz dibine yapılacak tüp demiryolu geçidi 7 yılda tamamlanacakmış. 100 milyar liraya mal olacak proje için Amerika Birleşik Devletleri Uluslararası Kalkınma Teşkilatı 250 bin dolar bağışlamış.

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

Little Caesars Kadıköy şubesi açıldı!

Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zincirleri arasında yer alan Little Caesars, büyüme hamlesini, Kadıköy’de açtığı yeni şubesiyle sürdürüyor.

İstanbul'un depreme en dayanıklı ilçesi Kadıköy!

1999 depremi sonrası kentsel dönüşüm konusunda önemli adımların atıldığı Kadıköy'ün, İstanbul depremine en hazır semtlerden biri olduğu belirlendi. Lüks Konut ve Gayrimenkul Uzmanı Sühran Aras, konuya ilişkin bir analiz yaptı.

Kadıköy'de iki lise arasına yapılacak karma projenin planı reddedildi!

Kadıköy'de yarısında iki lisenin bulunduğu arsanın boşta kalan bölümüne AVM ve konut yapılması için planları değiştirilmişti. CHP Meclis Üyeleri konuyu mahkemeye taşıdı. İstanbul 2. İdare Mahkemesi dava konusu planların iptali yönünde karar verdi...

Taş Yapı - Kadıköy Belediyesi arasındaki davada skandal karar!

İnşaat şirketi Taş Yapı ile Kadıköy Belediyesi arasındaki tazminat davasında, İstanbul 7. İdare Mahkemesi skandal bir karara imza attı ve süreci başa döndürdü.

Kadıköy Göztepe'de kentsel dönüşüm tartışması!

Kadıköy'ün Göztepe Mahallesi'nde dönüşüm tartışması büyüyor. Yapıkredi İkramiye Evleri'nin sakinleri ve belediye arasında anlaşma sağlanamıyor...

Kadıköy-Moda Nostaljik Tramvayı İBB'ye devredildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile birlikte, T3 Kadıköy-Moda Nostaljik Tramvay Hattı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Teknik Yapı Uplife Kadıköy tam fiyat listesi!

Uplife Kadıköy'de daire büyüklükleri 57 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar 484 bin TL'den başlıyor...

Uplife Kadıköy ödeme şartları!

Uplife Kadıköy projesinde alanları 57 metrekare ile 130 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Proje Teknik Yapı imzasını taşıyor...

Kadıköy’de konut fiyatları artıyor!

sahibinden.com Kadıköy’ün kentsel dönüşüme giren mahallelerinin emlak fiyatlarındaki değişimi açıkladı. İstanbul Kadıköy ilçesinde kentsel dönüşüme giren mahalleler arasında satılık ve kiralık konut fiyatlarının en çok arttığı mahalle Fikirtepe oldu.

Pendik-Kadıköy arası metro ile 35 dakikaya iniyor!

Kadıköy-Kartal metro hattı Tavşantepe'ye kadar uzatıldı. Pendik-Kadıköy arası ‘M4 Hattı Tavşantepe, Pendik ve Yakacık’ metro istasyonları ile 35 dakikaya inecek.

Yenitepe Kadıköy ödeme şartları!

Yenitepe Kadıköy satış listesi fiyatları 621 bin TL ile 3 milyon 34 bin TL arasında değişiklik gösteriyor...

yenikapı kadıköy arası tüp geçit Haberi

yenikapı kadıköy arası tüp geçit



Ön etüt için AID 250 bin dolar bağışladı.


Yenikapı - Kadıköy arasında deniz dibine döşenecek, gidiş ve gelişli tüp-demiryolu geçişi 100'er metre boyunda dev çelik tüplerden oluşacak. Dışarıda üretilecek tüpler döşeneceği bölgeye vinçlerle yüzdürülerek getirilecek ve daha sonra deniz dibine batırılarak montajı yapılacak.


  Yenikapı-Kadıköy tüp geçidi 7 yılda bitecek


  İSTANBUL'da Yenikapı - Kadıköy arasında deniz dibine yapılacak tüp demiryolu geçişi 7 yılda tamamlanacak ve 100 milyar liraya mal olacaktır. Geçişin ön etüt çalışmasına 15 Ekim'de De Leuw Cather, Sverdrup and Parcel adlı Amerikan firmaları ve Botek adlı bir Türk firması tarafından başlanacaktır. 

  Bayındırlık Bakanlığı yetkilileri, ''Ön etüt çalışması için...