28 / 07 / 2024

Yenikapı Meydanı fuar alanı

Yenikapı Meydanı fuar alanı

İstanbul'da yepyeni, devasa bir miting, konser, festival ve fuar alanı yapılıyor. Yaklaşık 1 milyon kişilik Yenikapı'daki bu meydanın bitmesine ramak kaldı. Yenikapı meydanında İleri Biyolojik Arıtma Tesisi de kurulacak...

Dosso Dossi Holding Yenikapı'da otel yapacak!

Dosso Dossi Holding fuar organizasyonuna ek olarak turizm sektörüne yatırım yapan holdingin Fatih'te Dowtown ve Sultanahmet'te Old City ismiyle iki tane oteli bulunuyor. Yeni otelini ise İstanbul Yenikapı'da Marmaray istasyonuna yakın bir konumda yapacak...

3. Yalova Gayrimenkul Fuarı 4 Ağustos'ta başlıyor!

Bu yıl 3. düzenlenecek Yalova Gayrimenkul Fuarı 4-5-6 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. Fuar, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek.

Hatay Arsuz Kent Meydanı 837 bin 652 TL'ye ihale edildi!

Hatay Belediye Başkanı Nazım Culha, eski fuar alanında yapılacak olan ve ilçenin önemli bir ihtiyacını çözüme kavuşturacak olan meydanın ilçenin çehresini değiştireceğini ifade etti.

Yenikapı miting meydanının imar planı iptal edildi!

İstanbul’da tarihi mirasa ciddi hasar verdiği ve doğal dengeyi bozduğu gerekçesiyle eleştirilen Yenikapı Dolgu Alanı’na ilişkin imar planı iptal edildi.

Yalova Gayrimenkul Fuarı 29-31 Temmuz'da!

Türkiye'nin satış odaklı alıcı ve satıcıyı bir araya getiren B2B görüşmelerin yer aldığı, ilkinde 6.718 kişinin ziyaret ettiği, 37 sıcak satışın yapıldığı, Yalova Gayrimenkul Fuarı 29-31 Temmuz'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek.

Yalova Gayrimenkul Fuarı 19 Temmuz'da başlayacak!

Gayrimenkul sektörünün temsilcilerini ve alıcılarını bir araya getirecek olan Yalova Gayrimenkul Fuarı 19 Temmuz 2016 günü saat 10:00 ile 18:00 arası başlayacak. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek fuar 3 gün sürecek.

Theodosius limanının devamı bulundu!

Avrasya Boğaz tüp geçit projesi kapsamında Yenikapı Meydanı'nda devam eden bağlantı yolu çalışmalarında Theodosius limanının devamı ortaya çıkarıldı. Theodosius limanına ait mendirek tartışması önümüzdeki günlere damgasını vuracağa benziyor.

Ulusoy: Yenikapı miting alanı yüzer iskele olsun

Yenikapı meydanının yılda 4 gün kullanıldığını belirten TÜRSAB Başkanı Ulusoy, "Sadece 5-6 ayda Yenikapı'ya yüzer bir iskele yapılabilir. Galataport özelleşti. 80 geminin iptali demek" dedi.

Yalova Gayrimenkul Fuarı bugün başlıyor!

Yalova Gayrimenkul Fuarı ve Arap Zirvesi, bugün Cumhuriyet Meydanı'nda kapılarını açıyor. Fuar 16 Ağustos'a kadar devam edecek. Yaklaşık 40 katılımcı firmanın yer aldığı fuar da Yalova'nın gayrimenkul projelerinin tanıtımı sağlanacak.

Yalova Gayrimenkul Fuarı 14 Ağustos'ta Cumhuriyet Meydanı'nda!

JNR Fuarcılık tarafından yapılacak gayrimenkul sektörünün temsilcilerini ve alıcılarını bir araya getiren Yalova Gayrimenkul Fuarı 14-16 Ağustos tarihlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek.

Şile sahili doldurulup meydan inşa edilecek!

Gezi, toplantı, alışveriş ve miting alanı için Maltepe, Yenikapı ve Tuzla sahillerinde yapılan dolgu alanlarına bir yenisi daha ekleniyor. Şile’de 90’lı yıllarda doldurulan alan üzerine 8.5 milyon liraya liman ve meydan projesi yapılacak.

İstanbul'a bir dolgu meydan daha geliyor!

Gezi, toplantı, alışveriş ve miting alanı için Maltepe, Yenikapı ve Tuzla sahillerinde yapılan dolgu alanlarına bir yenisi daha ekleniyor. Şile’de liman ve meydan projesi yapılacak.

Yenikapı turistik bölge olacak!

İstanbul Uluslararası Fuar Merkezi'nin kurulması planlanan Yenikapı 1976 yılında turistik bölge olması için planlanmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Yenikapı Meydanı fuar alanı Haberi

Yenikapı Meydanı fuar alanı

Toza toprağa bulandım ama değdi. Yenikapı'da denizi doldurmak yöntemiyle yapılan 1 milyon kişilik alanı ilk ben görüntülemek istiyordum çünkü. İzin almak, deveye hendek atlatmaktan zor ama talihim yaver gitti diyelim. Gördüm ki hummalı faaliyet berdevam. Dev iş makineleri, 8 tekerlekli kamyonlar, hafriyat ekipmanı, kadroları 7/ 24 dedikleri mesai formatıyla çalışıp duruyor. Güzergâh bu saydığım araçlarla karınca düğünü kıvamında. Şöyle panoramik fotoğraflar çekmek istedim de harika bir Sultanahmet Tepesi arka planıyla altta İDO vapurları ve hafriyat filoları süper keyifli kareler oldu. Hoşuma giden bir şey toz çamur içinde inşaat alanından çıkan kamyonlara 'temiz müdahale'. Kentin içine dalacakları için hem hijyen hem de göz estetiği bakımından yanlış olmaması lazım. Bunu önlemek için duyarlık göstermiş işin kurmayları. Çıkış yaptıkları her seferde portatif...