07 / 05 / 2024

Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus yatırım bedeli

Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus yatırım bedeli

7 milyon dolarlık bir yatırımla açılan Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus İşletme Sahibi Murat Kaşıbeyaz, yıl sonu itibariyle 45 milyon lira ciro hedeflediklerini belirtiyor. Her gün 2000 kişinin ağırlandığı Kaşıbeyaz'da, 450 kişi çalışıyor...

Kaşıbeyaz'dan şube atağı! Mart'ta 2 yeni şube geliyor!

Kovid-19 salgını sebebiyle sektör küçülürken Kaşıbeyaz büyüyor. Mart ayında iki yeni şubeyi açmak için hazırlıklar yapılıyor. Şubelerin biri Büyükçekmece Kıyı İstanbul'da, diğeri ise Bahçeşehir Gölet'te açılacak. Kaşıbeyaz, yurt dışı yatırımlarını da hazırlıyor...

Kaşıbeyaz'dan iki yeni şube!

Yeme içme sektörünün en büyük oyuncuları araısnda yer alan Kaşıbeyaz, İstanbul Bahçeşehir Gölet’te ve Büyükçekmece Kıyı İstanbul projesinde 2 yeni şube açacak.

Kaşıbeyaz Kıyı İstanbul AVM'de şube açacak!

Kaşıbeyaz'ın altıncı şubesi İstanbul'un ve Türkiye'nin en iddialı AVM projelerinden biri olarak lanse edilen Büyükçekmece'de hayata geçecek Kıyı İstanbul projesinde yer alacak.

Kaşıbeyaz'ın yeni markası Satır Arası 20 franchise vermeyi hedefliyor!

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Kaşıbeyaz bu yıl Satır Arası için 20 franchise vermeyi hedefliyormuş...

Yeniköy Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniköy Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 661 bin 921,87 TL sermaye bedeli ile Halidun Orakçıoğlu ve Süleyman Nazif Orakçıoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Büyük Beyaz Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Beyaz Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Melih Köse tarafından kuruldu.

Eyüp Yeniköy Konakları ev fiyatları 2018!

İstanbul’un tarihi dokusuna uygun az katlı ve geniş balkonlu daireleriyle satışa sunulan Yeniköy Konakları'nda yüzde 25 peşinat vererek 84 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuluyor..

Emlak Konut Yeniköy Konakları ödeme kampanyası 2018!

Daire fiyatları 585 bin TL'den başlayan Yeniköy Konakları Eyüp projesinde yüzde 25 peşinat vererek 84 ay vade farksız ödeme yapmak mümkün..

Yeniköy Konakları’nda 84 ay vade farksız kampanya!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Yeni Yapı, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Yeniköy Konakları’nda çok avantajlı bir kampanyaya başlyor. 

Yeniköy Konakları 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Yeniköy Konakları'nın 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Yeniköy Konakları'nda 60 ay 0 faiz!

Teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanan Yeniköy Konakları toplam 362 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. Projede 60 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor...

Alibeyköy Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme!

Alibeyköy Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme planına göre dairenizi şimdi alıp ödemeye 2019 yılında başlayabiliyorsunuz.

Yeniköy Konakları'nda 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Yeni Yapı İnşaat imzasıyla 30 bin 856 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Yeniköy Konakları'nda 60 ay sıfır faiz fırsatı devam ediyor. 

Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus yatırım bedeli Haberi

Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus yatırım bedeli

40 yıldır İstanbulluları kebap kültürüyle buluşturan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, bugün 3. jenerasyonun yönetiminde yoluna devam ediyor. Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus İşletme Sahibi Murat Kaşıbeyaz, yıl sonu itibariyle 45 milyon lira ciro hedeflediklerini belirtiyor. Temelleri 1974 yılında İstanbul Aksaray'da Ahmet Kaşıbeyaz tarafından atılan Kaşıbeyaz, kebap denilince akla ilk gelen markalardan biri haline geldi. Şu an 3. jenerasyonun yönetiminde yola devam eden Kaşıbeyaz, 2011 yılında Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus'un açılmasıyla birlikte kebap keyfini boğaza taşıdı. 7 milyon dolarlık bir yatırımla açılan Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, Mimar Eren Yorulmazer imzası taşıyor. Osmanlı motifleri taşıyan mekan, İtalya ve Fransa'dan da mekan tasarım ödüllerine sahip. Bir anlamda kebaba modern bir yorumun katıldığı Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, aynı zamanda "boğaz eşittir balık" anlayışını da ters yüz etti. Boğazda balık...