07 / 05 / 2024

Yeniköy Mimarlık Kimin

Yeniköy Mimarlık Kimin

Yeniköy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2017 tarihinde İsmail Fevzi Bozdağan ve Çağrı Bozdağan ortaklığında kuruldu.

Arnavutköy Karaburun ve Yeniköy imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

12 Mayıs 2023 Tarihli İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Karaburun ve Yeniköy Mahalleleri Kıyı Kesimine Ait İmar Planına Yapılan İtirazlar Doğrultusunda Düzenlenen 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alp tarafından kuruldu.

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Şendur tarafından kuruldu.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Şişli’de 100.000,00 TL sermaye bedeliyle Furkan Karpuz tarafından kuruldu.

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ayaz ve Yıltay Bozpınar ortaklığında kuruldu.

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

Arnavutköy Karaburun ve Yeniköy Mahalleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Karaburun ve Yeniköy Mahalleri Kıyı Kesimine ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Mşy Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mşy Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin Yüksel tarafından kuruldu. 

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Yıldız tarafından kuruldu.

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Silivri'de Mertcan Çelik tarafından kuruldu. 

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyyid Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Yeniköy Mimarlık Kimin Haberi

Yeniköy Mimarlık Kimin


Yeniköy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İsmail Fevzi Bozdağan ve Çağrı Bozdağan ortaklığında 200 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu. 


Yeniköy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a)Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. b)Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. c)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Yeniköy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret...