14 / 05 / 2024

yenileme hareketi nedir

yenileme hareketi nedir

Arçelik A.Ş., “Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın” vizyonu çerçevesinde Türkiye’nin en büyük yenileme hareketini sürdürüyor.

Tiny House nedir? Nasıl yapılır? 

'Tiny house' hareketi, basitçe ifade etmek gerekirse, yaşadıkları alanları ve mekanları küçültmeyi tercih eden insanların başvurduğu sosyal bir hareket. Peki ‘Tiny house’ hareketi nedir? Nasıl yapılır?

Aksaray'da yenileme hareketi başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi ve yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Özhaseki, Aksaray'da yenileme hareketinin başlayacağını söyledi.

Ruhsat yenileme işlemi nedir?

Kanunda belirtilen süre zarfı içerisinde inşaat çalışmalarına başlanılmayan veya bitirilmeyen yapılar için ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. Peki, ruhsat yenileme işlemi nedir? Nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm ve kentsel yenileme arasındaki fark nedir?

ÇEKÜL (Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma) Vakfı Başkan Yardımcısı Mithat Kırayoğlu, Bursa'nın kuruluşundan bugüne mimari yapısı ve gelişimi çerçevesinde "Kentsel Yenileme ve Kentsel Dönüşüm" kavramlarını masaya yatırdı. İşte o haber...

DASK yenileme indirimi nedir?

DASK deprem sigortası, yapılarda zorunlu olan bir sigorta olarak karşımıza çıkıyor. Senelik olarak düzenlenen zorunlu deprem sigortasında yenileme indirimi bulunuyor. Peki, DASK yenileme indirimi nedir?

Ev geliştirme kredisi nedir?

"Konut geliştirme kredisi", "konut tadilat kredisi" ve "konut yenileme kredisi" gibi isimler ile de nitelendirilen ev geliştirme kredisi nedir? Ev geliştirme kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Arçelik, yenileme hareketi başlattı!

Arçelik, yenileme hareketi başlattı. Arçelik, yenileme hareketi ile hem tüketicilerin ürünlerini yenileniyor hem de eski ürünleri geri dönüşüm tesislerinde yeniden doğaya kazandırılıyor.Kampanya 31 Ekim'e kadar sürecek.

Kentsel yenileme gecekondu dönüşüm projeleri!

Kentsel yenileme gecekondu dönüşüm projeleri nelerdir? Yenileme Dönüşüm projelerinde aranan özellikler nedir? Hak sahipliğini kim belirliyor? İşte soruların yanıtının bulunduğu Kentsel yenileme gecekondu dönüşüm projelerine ilişkin rehber...

Yenileme avan projesi nedir?

Yıpranan Tarihi ve Kültürel Taşınmaz Varlıkların Yenilenerek Korunması yönetmeliğine göre, yenileme alanlarında uygulama bir bütün halinde yapılabileceği gibi etaplar halinde de yapılabiliyor. Peki, yenileme avan projesi nedir?

Kentsel yenileme alanı nedir?

5366 sayılı Yıpranan Tarihi ve Kültürel Taşınmaz Varlıkların Yenilenerek Korunması ve Yaşatılarak Kullanılması Hakkında Kanun hükümlerine göre kentsel yenileme alanı nedir? Kentsel yenileme alanları nasıl belirlenir?

Yenileme projesi nedir?

Yenileme projeleri kapsamında yer alan yenileme alanlarındaki uygulamalar her türlü vergi, resim, harç ve ücretlerden muaf tutuluyor. Peki yenileme projesi nedir? Yenileme projesini kim yapar?

Ahmet Çakır: Malatya'da değişim, dönüşüm ve yenileme hareketi başlattık!

Malatya Belediye Başkanı Çakır, " Merkezde başlattığımız kalkınma hamlesini il geneline yaymak için seferber olduk. Malatya, Büyüksehir 'le birlikte kazanacağı hizmetlerle saha kalkacak " dedi.

Restitüsyon nedir?

Restitüsyon uygulamaları, "Yenileme" çalışmaları kapsamında yapılıyor. Buna göre restitüsyon nedir? Restitüsyon çalışmaları nasıl yapılır? Restitüsyon raporu nedir? Restitüsyon proje çizimi ölçekleri nelerdir? İşte sorularınızın yanıtı...

yenileme hareketi nedir Haberi

yenileme hareketi nedir

Tüm iş süreçlerinde ‘Sürdürülebilir Gelişim’ odağı ile hareket eden, kaynakların verimliliği ve sürdürülebilirliği konusuna en üst seviyede hassasiyet gösteren Arçelik A.Ş., “Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın” vizyonu çerçevesinde Türkiye’nin en büyük yenileme hareketini sürdürüyor.


Eylül ayında başlayan kampanya kapsamında Arçelik A.Ş., markası ne olursa olsun, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makineleri, televizyon, bilgisayar, süpürge ve küçük ev aletleri kullanıcıların evinden alıyor ve yepyeni ürünlerle değiştiriyor. Kampanyada toplanan eski ürünler ise, Arçelik A.Ş. tarafından kurulan ve Türkiye’nin uluslararası standartlara uygun tam teşekküllü ilk geri dönüşüm tesislerinde yeniden doğaya kazandırılıyor.


Tüm iş süreçlerinde ‘Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın’ vizyonuyla hareket eden Arçelik A.Ş., geçtiğimiz yıl başlattığı yenileme kampanyasını sürdürüyor. Eylül ayında başlayan yenileme hareketi kapsamında Arçelik A.Ş. kullanıcıların evinden eski ürünlerini 1500 TL’ye varan net indirimlerle...