02 / 05 / 2024

Yenileşim Yapı adres

Yenileşim Yapı adres

Yenileşim Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sultan Hamit Velioğlu, Yalçın Sönmez tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu. 

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu.

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Temel ve Oktay Temel ortaklığında kuruldu.

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Demirel ve Serhat Demirel ortaklığında kuruldu.

Altunizade Girişim Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Altunizade Girişim Yapı Anonim Şirketi Üsküdar'da Adem Ekşi ve Asiyet Ekşi ortaklığında kuruldu.

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Karabulak tarafından kuruldu. 

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Sarı  ve Erdal Sarı tarafından kuruldu.

Gelişim Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Yapı Denetim Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız tarafından kuruldu.

Ay Girişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Girişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Sayın tarafından kuruldu.

4k1 Bilişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4k1 Bilişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Bilici tarafından kuruldu.

Karaoğlu Girişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaoğlu Girişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Karaoğlu tarafından kuruldu.

Bion Proje Bilişim Yapı Malzemeleri Kimya Ve Laboratuvar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bion Proje Bilişim Yapı Malzemeleri Kimya Ve Laboratuvar Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye2de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kolukırık tarafından kuruldu.

Geçim Yapı Taahhüt Ve Ulaşım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geçim Yapı Taahhüt Ve Ulaşım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulalim Geçim tarafından kuruldu.

Yenileşim Yapı adres Haberi

Yenileşim Yapı adres

Yenileşim Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sultan Hamit Velioğlu, Yalçın Sönmez tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. 


Yenileşim Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özelinşaatlar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yenileşim Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi, Bağdat Caddesi, Tevfik Paşa Sokak,...