09 / 05 / 2024

Yenilmez Matbaa ve Ambalaj Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Yenilmez Matbaa ve Ambalaj Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Yenilmez Matbaa ve Ambalaj Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İlker Yerinmez tarafından 140 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta Zeytinburnu, 4. Zer Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Cankıl İnşaat Metal Matbaa Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankıl İnşaat Metal Matbaa Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Kılınç tarafından kuruldu.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reza Ghezelbash tarafından kuruldu.

Akceka İnşaat Metal Matbaa Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akceka İnşaat Metal Matbaa Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Yavit tarafından kuruldu.

Altuay Turizm Tekstil Matbaa Promosyon Ürünleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Altuay Turizm Tekstil Matbaa Promosyon Ürünleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Fatih’te Ebubekir Tufan tarafından kuruldu.

Axı Color İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Boya Matbaa Ekipmanları İth.Ve İhr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. kuruldu!

Axı Color İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Boya Matbaa Ekipmanları İth.Ve İhr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de Cüneyt Uğurluoğlu tarafından kuruldu.

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Hakan Güler tarafından kuruldu.

Tuncay34 İnşaat Elektronik Matbaa Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuncay34 İnşaat Elektronik Matbaa Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Kara tarafından kuruldu.

İntermak Matbaa Ve Tekstil Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

İntermak Matbaa Ve Tekstil Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 11 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Coşkuntuna ve Salim Yavaş tarafından açıldı.

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki  Keçeli tarafından kuruldu.

Rey Grup İnşaat Metal Hırdavat Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rey Grup İnşaat Metal Hırdavat Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kamışlı tarafından kuruldu.

Ktm İnşaat Metal Hırdavat Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ktm İnşaat Metal Hırdavat Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Soner Arslantürk tarafından kuruldu.

Lionsan İnşaat Reklam Matbaa Medikal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lionsan İnşaat Reklam Matbaa Medikal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Muhip tarafından kuruldu.

Yenilmez Matbaa ve Ambalaj Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yenilmez Matbaa ve Ambalaj Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Yenilmez Matbaa ve Ambalaj Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İlker Yerinmez tarafından 140 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta kuruldu. 


Yenilmez Matbaa ve Ambalaj Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Çıkartma, takvim, ticari katalog, tanıtım broşürü, poster, satış bülteni, kartpostal, davetiye ve tebrik kartları, yıllık, rehber, resim, çizim ve boyama kitapları, çizgi roman vb. basım işlerini yapmak, b-Tehlikesiz ürünleri paketleme faaliyetleri, bir ücret veya sözleşme temelinde yiyecek, içecek dahil sıvıların şişelenmesi, katı maddelerin paketlenmesi, etiketleme, damgalama, marka basma, paket ambalajlama, v.b işlerini ayrıca kağıt üzerine laminasyon  kaplama (laklama) gibi işlemler yapmak, c-Zemin ve arazi hazırlama, alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri (tarımsal arazinin hazırlanması, dinamitleme ve kayaların kaldırılması, inşaat, tarım vb. alanların drenajı, hafriyat, kazı, dolgu vb. işlerini...